CDV INFO
Image default
Zakelijk

VoIP reseller worden

Uzelf met uw onderneming onderscheiden is een van de krachtigste statements die u in een markt vol concurrenten kunt maken om meer klanten voor uw bedrijfsactiviteiten te winnen. Dit geldt eens temeer als u in de IT- of telecombranche actief bent. In dat kader zou bewust kiezen voor het aanbieden van Voice over IP (VoIP) voor dat onderscheidende karakter kunnen zorgen. 

Maar hoe pakt u zoiets concreet aan?

Kiest u ervoor om zelf de benodigde hardware aan te schaffen en de software voor een eigen VoIP-platform te ontwikkelen, dan moet u erop rekenen dat dat een tijdrovende en kostbare klus is. Wilt u liever op korte termijn aan de slag gaan met het aanbieden van Voice over IP, dan is VoIP reseller worden naar alle waarschijnlijkheid een verstandigere en in ieder geval veel een goedkopere oplossing. 

VoIP reseller worden van Telador is uiterst eenvoudig

Selecteert u in dat geval Telador als uw telecompartner, dan kunt u erop rekenen dat een groot deel van de benodigde VoIP-werkzaamheden uit handen genomen worden en u zich daar dus geen zorgen over hoeft te maken. Bij dit bedrijf VoIP reseller worden betekent namelijk dat u een kant en klaar online platform tot u beschikking krijgt dat u dankzij de ‘white label’ optie helemaal aan uw eigen huisstijl aan kunt passen. Dit maatwerk zorgt er vervolgens voor dat klanten de indruk krijgen dat u hun persoonlijke VoIP-expert bent. In werkelijkheid is het echter het team van Telador dat regelt dat alles in technische zin op rolletjes blijft lopen en uw klanten probleemloos via VoIP met de buitenwereld kunnen blijven communiceren. En ook op de sporadische momenten dat er een storing in het netwerk optreedt staat het Telador serviceteam dag en nacht voor u en uw klanten klaar om het ontstane probleem in letterlijk enkele seconden op te lossen.

Het snelle handelen is mede te danken aan het feit dat Telador altijd een volledig up to date reservenetwerk paraat heeft waar in geval van nood eenvoudig naar overgestapt kan worden. Kortom, bij Telador een VoIP reseller worden is uiterst eenvoudig en vereist niet dat u over hoogwaardige technische telecomkennis beschikt om volop van deze extra omzetoptie voor uw bedrijf te kunnen profiteren.

Klik op de link voor meer informatie over VoIP Resellers.