CDV INFO
Image default
Zakelijk

Werk aan jouw klantrelaties en zet een klanttevredenheidsonderzoek uit

Het met regelmaat uitzetten van een klanttevredenheidsonderzoek kan veel voordelen opleveren voor jouw bedrijf. Het levert je vaak een hoop nieuwe inzichten op en je leert je klanten beter kennen. Door hun wensen, behoeften en verwachtingen in kaart te brengen, biedt het u de mogelijkheid om daar handig op in te spelen. Een partij die jou hierbij helpt is Integron. Zij zijn gevestigd in Rotterdam, maar helpen bedrijven vanuit heel Nederland met het opzetten van een doelgerichte vragenlijst.  Wil je de klantretentie verhogen, (nieuwe) klanten binden aan je bedrijf én het werkgeluk van je werknemers vergroten? Zij geven inzicht!

Bereik de doelen die je hebt en start een onderzoek

Integron biedt klant- en medewerkersonderzoeken op maat aan en geeft advies en trainingen om het beste uit zowel jouw klanten als medewerkers te halen. Wil je klanten aan je bedrijf binden? Maak dan gebruik van een klanttevredenheidsonderzoek. Door het opzetten en uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, krijg je inzicht in diverse aspecten. Niet alleen leer je hoe tevreden ze zijn over jouw dienstverlening, maar ontdek je ook de verwachtingen van jouw klanten en hoe loyaal ze zijn naar jouw bedrijf toe. Weet jij precies wat je wilt bereiken met een klanttevredenheidsonderzoek? Er zijn verschillende doelen die je hiermee bereikt. Integron gaat graag met jou om de tafel zitten om jouw doelen in kaart te brengen en het onderzoek daarop aan te passen.

Start de samenwerking

Wil je klanten behouden, klanten aantrekken, je dienstverlening verbeteren, de klantrelatie naar een hoger niveau tillen of werken aan klantwaarde? Wat zijn je doelen en welke KPI’s, zoals NPS of klanttevredenheid, hang je daaraan? Wat jouw doel ook is, het bedrijf zorgt dat jij dit gaat halen. Ga om de tafel zitten met de specialisten van dit bedrijf, stel een klanttevredenheidsonderzoek op maat op en krijg een beter beeld van de relatie die jij hebt met klanten. Neem contact met hen op of vraag ene gratis demo aan.