CDV INFO
Image default
Zakelijk

Locker specialist

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een bepaald soort lockerkasten? Dan is Locker.nl de specialist die u nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor lockers in vele soorten en maten, zodat u altijd de perfecte lockers vindt voor uw gelegenheid. Kluizen van Locker.nl zijn van zeer goede kwaliteit en daarbij zeer betaalbaar. We hebben zowel nieuwe als gebruikte lockers op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een safe voor in huis, of een hele serie garderobekasten, wij zijn u graag van dienst.

Diverse accessoires 

U kunt bij Locker.nl niet alleen terecht voor Locker kasten, maar ook voor de bijbehorende accessoires. We hebben bijvoorbeeld diverse soorten sloten waaruit u kunt kiezen. Daarbij is het mogelijk om uw lockers te bestellen met een zitbank of pootjes. De lockers zelf zijn grijs, maar de deurtjes zijn ook verkrijgbaar in het rood of blauw.

Betrouwbare lockers 

De lockers die u bij ons kunt bestellen zijn stevig, zodat persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle lockers zijn afgewerkt met een kras vaste poedercoating. Aan de binnenkant van de deuren zijn stootbuffers bevestigd, zodat de lockers geen herrie maken. De lockers zijn voorzien van ventilatieroosters in de deur of aan de achterkant. 

Maatwerk 

Bij Locker.nl leveren we maatwerk als dit nodig is. Als u een groot aantal lockers nodig heeft, dan denken we graag met u mee over een strategische plaatsing hiervan. De meeste lockers zijn uit voorraad leverbaar en als u een bestelling plaatst van minimaal 500 euro, dan worden de lockers gratis bij u afgeleverd. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de lockers op de juiste plaats komen te staan en klaar zijn voor gebruik. Kijk voor ons volledige locker assortiment op onze website en neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

https://www.locker.nl/