CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Geld besparen op badkamertegels

Je kunt veel geld besparen met goedkope badkamertegels en het verbouwen van de badkamer is toch al zo duur. Elke euro die je kunt besparen is mooi meegenomen denk ik? Met goedkope badkamertegels kun je zelfs honderden euro’s besparen.

Nu denken te meeste consumenten maar iedereen wil goedkope badkamertegels? Je zou het wel denken maar toch laten veel consumenten het liggen. Ze gaan liever voor het nieuwe en bij de woorden restpartijen haken ze af. Toch weten de meeste niet te vertellen wat een restpartij inhoud. De meeste denken dat het tegels zijn dat weggegooid gaat worden of tegels dat kapot zijn. Dit is een verkeerd beeld dat deze consumenten veel geld kost.

Wat is het dan wel?

De goedkope badkamertegels haal je niet uit een restpartij omdat het kapot is of omdat het weggegooid gaat worden. Het is simpelweg een oude assortiment. Als een nieuwe assortiment binnenkomt, kunnen ze niet beide voor dezelfde prijs verkocht worden. Dus wat er over is van de oude collectie word goedkoper verkocht. Het is wat er nog over is dus resten. Wellicht niet zo een handige benaming voor goedkope badkamertegels maar dat is wat het is. Als je op zoek bent naar goedkope badkamertegels moet je er zeker eens naar kijken.