CDV INFO
Image default
Beauty en verzorging

Schminken

Schminken

Op veel recreatiecampings, campagnes en kinderactiviteiten zijn vlotte spontane meiden te vinden die de kinderen schminken voor hun werk. Schmink is in bijna iedere feestwinkel, drogist of speelgoedwinkel wel te vinden en word dus ook veel gebruikt voor kinderen. Toch bestaat er nog een compleet andere kant van schmink. Het wordt namelijk ook gebruikt voor clowns, acteurs, actrices en op feesten en festivals. Maar waar kunt u die professionele schmink nu kopen? En wat maakt de professionele schmink beter dan de schmink voor de kinderen? MuurstickersSchmink bestaat uit kleur extract dat gemengd is met water of andere vochtige middelen. Het kleur extract is van zichzelf vrij schaars en is moeilijk te maken. Door het te mengen wordt er meer van gemaakt. Maar hoe meer water of vocht er bij komt hoe minder intensief de kleur is. Nu is dat niet te zien als het nog in het potje zit. Maar wanneer het over een oppervlakte wordt uitgesmeerd ziet u dat de ene schmink veel meer kleur geeft dan de ander. Dat heeft te maken met de dichtheid van het kleur extract. Maar wat voor schmink moet u dan kopen?

Het ligt er natuurlijk aan voor wat u het gaat gebruiken. Voor kinderfeestjes etc. is een goedkope schmink die geen goede kwaliteit biedt natuurlijk niet het einde van de wereld. De kinderen lopen er een half dagje mee rond en de volgende dag zijn ze het al weer vergeten. Voor professioneel gebruik is het toch zeker aan te raden om net iets duurdere schmink te kopen. Deze schmink geeft meer kleur en dus ook meer intensiteit. Denk aan de danseressen die bij grote festivals op het podium staan of clowns. Daarbij mag de huid absoluut niet door de schmink heen zichtbaar zijn.

U kunt er in dat geval natuurlijk voor kiezen om meer potjes goedkope schmink te kopen en er een paar lagen overheen te smeren. Wij kunnen u vertellen dat dit weinig nut heeft. Als u meerde potjes koopt gaat u namelijk evenveel besteden aan de schmink als een duurdere schmink. Daarbij is het extra werk dat het oplevert nog niet eens inbegrepen. Check de webshopFacepaintingstuff is een zaak die deze professionele schmink aanbied. De schmink kopen kan in alle kleuren en ze garanderen goede kwaliteit. Facepaintingstuff verkoopt schmink in verschillende soorten en maten. Zo is de ene schmink weer wat minder professioneel dan de ander en bevat de één weer meer glitters dan de ander. Er zijn ongekend veel mogelijkheden en daarbij kunt u ook nog eens hele paletten kopen. Huisarts gezocht

http://www.mooiemuurstickers.nl/