CDV INFO
Image default
Beauty en verzorging

Make up, niet alleen iets van deze tijd

Sinds het Oude Egypte (3.300 voor Christus) is make up niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook de oude Egyptenaren gebruikten al make up om specifieke gezichtscontouren te benadrukken of juist te camoufleren. In die tijd kon je versieringen aanbrengen door bijvoorbeeld gebruik te maken van Henna. Eén van de producten uit die tijd die zelfs in 2017 nog toegepast worden. Maar wat dacht je van de oude Grieken, zij gebruikten kersensap om hun lippen een dieprode tint te geven. Gelukkig gaat het tegenwoordig heel wat makkelijker dan in vroegere tijden.

De keuze is vandaag de dag enorm en de manieren om het in je bezit te krijgen zeer eenvoudig. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Beauty88.

Webshop gevuld met make up én benodigdheden voor die perfecte look

De webshop van Beauty88 is gevuld met de meest uiteenlopende make up producten en gericht op jouw gebruiksgemak. Online shoppen is via de webshop van beauty88.nl een beleving op zich en een lust voor het oog. Het nadeel van online shoppen ten opzichte van fysiek een winkel bezoeken, is vaak het geduld dat je moet opbrengen voor je je gekochte make up daadwerkelijk kunt gebruiken. Niet bij Beauty88.nl! Want wanneer je voor 16:30 uur online je bestelling plaatst, heb je je make up de volgende dag al in huis! En om de voor jou beste keus te kunnen maken, worden vele producten door bloggers getest en hun bevindingen op de website van beauty88.nl geplaatst.

Alles voor jouw gemak.

Volop keus in make up merken

Ook wanneer je gehecht bent aan een bepaald merk make up heb je bij Beauty88.nl volop keus. Van Argan Oil tot Wunderbrow, voor de echte ‘make up freak’ dus een waar walhalla. Het mooie van al deze betaalbare merken is dat haast alle merken het keurmerk ‘Dierproefvrije make up’ mogen voeren en veel make up ‘Vegan Friendly’ is. Niet onbelangrijk in deze tijd waarin er veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van mens én dier. Je moet er toch niet aan denken dat er voor jouw schoonheidsproduct, vele dieren zijn mishandeld om uiteindelijk een product te kunnen ontwikkelen, dat voldoet aan jouw hoge eisen.