CDV INFO
Image default
Beauty en verzorging

Het verhaal achter deze haarspullen voor krullen

Heb jij ooit gehoord van haarspullen voor krullen, stijl- en kroeshaar waarin rijstwater is verwerkt? Niet? Dan komt daar nu verandering in! Het gebruik van rijstwater is een methode die afkomstig is uit China. In het dorpje Huangluo Village wordt rijstwater al eeuwenlang gebruikt door vrouwen. Zij staan dan ook bekend als de ‘langharige vrouwen’. Rijstwater wordt gemaakt door rijst te laten fermenteren. Tijdens dit proces komen er zuren vrij die worden verwerkt in de producten van Rice Up! Rijstwater. Start vandaag nog met dit type haarverzorging door een rijstwaterpakket te kopen.

Deze haarspullen voor krullen geven je haar een proteïne boost

Rice Up! Rijstwater is een webwinkel uitgerust met allemaal verschillende producten voor de verzorging van je haar. Zo kan je een rijstwaterpakket kopen in de vorm van een startpakket, waarmee je de ‘journey’ naar gezond haar begint. De specialisten werkzaam bij de webshop geven je graag persoonlijk en doeltreffend advies. Ieder persoon is anders en dus zijn of haar haar ook. Door contact met hen op te nemen kom je erachter welke haarspullen het beste werken voor jouw krullen, kroes- of stijlhaar. Het maakt niet uit welk type haar je hebt: zij hebben een geschikt product voor jou. Op de website van de winkel vind je een uitgebreid overzicht met alle producten en meer informatie over wat er mogelijk is.

Haal het beste in jouw haar naar boven

Met de haarspullen van Rice Up! Rijstwater blaas jij nieuw leven in je krullen, kroes- of stijlhaar. Door je haar te voeden met deze 100% natuurlijke producten heb jij in een mum van tijd haar waar een ander jaloers op zal zijn. Is dit type haarverzorging nieuw voor je? Dan raden de specialisten aan om een rijstwaterpakket te kopen. Hierin zit alles wat jij nodig hebt om jouw haar intensief te verzorgen.