CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een huwelijkscadeau?

Ben je nu wel uitgekeken om weer een waterkoker of een bestekset te kopen voor een huwelijk? Ben je op zoek naar een leuk en origineel huwelijkscadeau? Dan moet je naar jilster.nl gaan. De meeste mensen denken elke keer weer wat voor cadeau moeten we nu weer kopen aangezien er meestal geen verlanglijst is bij het bruidspaar. Vaak wordt er dan maar gekozen voor een envelopje of je mensen denken dat het leuk is om allemaal iets voor de uitzet te kopen en dan kom je thuis met veel van hetzelfde. Je kunt beter gewoon naar jilster.nl gaan als je echt een origineel huwelijkscadeau wilt kopen voor het bruidspaar.

Jilster

Jilster is een bedrijf dat gevestigd is in Bennekom. Je kunt hier zakelijk terecht of als je in het onderwijs zit maar ook voor persoonlijke cadeaus. Zo kun je een glossy, magazine of tijdschrift maken voor iemand die jarig is of een speciale leeftijd bereikt. Ook kun je het geven aan mensen die gaan trouwen of die al 50 jaar getrouwd zijn. Je kunt zo’n magazine helemaal thuis ontwerpen en de leukste foto’s en teksten erin kwijt. Heel veel mensen kiezen er ook voor om heel veel foto’s van vroeger toe te voegen en een soort magazine te maken over wat ze allemaal hebben meegemaakt met elkaar. Wat ook nog wel eens voorkomt is dat het hele vrijgezellenfeest nog een keer voorbij komt in zo’n magazine en dat levert vaak hilarische foto’s op.

Huwelijkscadeau

Heeft het bruidspaar net ja gezegd en wil je ze een verrassend en origineel huwelijkscadeau geven. Kijk dan even op jilster.nl. Ik kan er met ervaring over praten aangezien ik vorige maand zelf een bruiloft had en besloot een magazine te maken bij jilster. Erg vriendelijk personeel en erg goede service.