CDV INFO
Image default
Gezondheid

Salland Zorgverzekeringen, goede zorg bij u in de buurt.

Salland Zorgverzekeringen biedt diverse mogelijkheden om een passende zorgverzekering af te sluiten. Naast de verplichte basisverzekering heeft u de keuze uit maar liefst vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zorgverzekeraar Salland biedt veel keuzevrijheid en u kunt dus gemakkelijk kiezen voor de beste zorg bij u in de buurt. De nieuwe zorgpremie 2017 wordt medio november bekend gemaakt.

Tandartsverzekering los af te sluiten

Heeft u een Salland basisverzekering? Dan kunt u ook een losse tandartsverzekering afsluiten zonder aanvullende verzekering. Deze mogelijkheid is zeker het overwegen waard als één van uw kinderen binnenkort een beugel nodig heeft. Kinderen onder de 18 jaar hebben wel recht op een vergoeding van reguliere tandartskosten vanuit de basisverzekering, maar een beugel valt hier buiten. Wanneer u kiest voor een tandartsverzekering, profiteren uw kinderen hiervan mee. Salland Zorgverzekeringen kent drie aanvullende tandartsverzekeringen, u kunt zelf kiezen welke het beste aansluit op uw gezinssituatie.

Eenvoudig declareren

Declareren is gemakkelijker dan ooit. Doe online uw declaraties met de handige webformulieren of via de Salland Declaratie-app op uw smartphone. Ook het gespreid betalen van het eigen risico regelt u gewoon online. Heeft u vragen over de zorgpremie 2017 of over de zorgverzekering in het algemeen? Onze deskundige medewerkers beantwoorden deze graag.

 

https://www.salland.nl/