CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Met Douglas Jones tegels creëert u een luxueus interieur

Als u op zoek bent naar tegels die u niet vaak ziet in ons land, stopt uw zoektocht bij Fravo Tegels in Dordrecht. Deze showroom is selected dealer van Douglas Jones tegels. Deze tegels komen uit Spanje en staan bekend om hun exclusieve uitstraling. Of u nu gaat voor een bijzonder relief of houten look: Douglas Jones maakt het met de nieuwste technologieën. Koopt u bij Fravo Tegels de tegels voor uw vloer? Dan is vloerverwarming ook een optie. Hiermee blijven uw Douglas Jones tegels uit Dordrecht lekker warm, wat vooral op koude dagen zeer aangenaam en welkom is. De vloerverwarming leggen de vakmensen van deze tegelzaak professioneel voor u aan.

Breng de exclusieve tegels zelf aan of laat dit voor u doen

De tegels die u bij Fravo Tegels in Dordrecht kunt kopen, brengt u zelf aan op uw vloeren en muren. Dit kost wellicht veel tijd, aangezien de tegels het mooist zijn als ze netjes worden gelegd. Vandaar dat u bij deze tegelzaak ook de optie heeft om de tegels aan te laten brengen door experts. Zij halen ook uw oude vloer eruit en maken uw muren klaar voor de nieuwe tegels. Vervolgens brengen ze iedere tegel vakkundig aan op de wand of vloer, zodat dit er strak uitziet.

Ga langs bij de showroom en vraag een offerte aan

Voorzie uw vloeren en wanden van Douglas Jones tegels van Fravo Tegels in Dordrecht, in de provincie Zuid-Holland, en geef hiermee uw interieur de prachtigste uitstraling. De medewerkers van de showroom heten u graag van harte welkom en voorzien u met genoegen van passend advies. Ze stellen een offerte op maat voor u op, zodat u weet wat de hoogte van deze investering wordt. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de prijzen en kunt u met een gerust hart de tegels aanschaffen. Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice van deze winkel als u vragen heeft of graag professioneel advies ontvangt van vakmensen.