CDV INFO
Image default
Particuliere dienstverlening

Bereid uw kind voor op de Cito toets met deze Cito training in Etten-Leur

Sommige kinderen hebben geen problemen met het maken van de Cito toets. Ze maken hem, krijgen een correct advies en stromen door naar de juiste middelbare school. Andere kinderen voelen echter twijfel, angst en stress en dat kan het resultaat beïnvloeden. Het is niet terecht als uw kind naar een verkeerd niveau doorstroomt omdat deze moeite heeft met leren en daar faalangst door ontwikkeld heeft. Concentratieproblemen, tijdsdruk en het verkeerd lezen van vragen zijn alle gevolgen van oorzaken die kunnen worden aangepakt. De Cito training in Etten-Leur van Limattivo is dan een uitstekende manier om uw kind te helpen optimaal te presteren op de toets en correct door te stromen.

Een speciaal samengestelde training

De Cito training van Limattivo in Etten-Leur heet Cito in Beeld en is ontwikkeld door Tineke Verdoes. Zij heeft deze training samengesteld voor beelddenkende kinderen, voor kinderen die hooggevoelig zijn of die moeite hebben met leren. Ook kinderen die dyslectisch zijn, die ADHD of een vorm van autisme hebben, komen hiervoor in aanmerking. Als uw kind leerproblemen heeft, dan kan de Cito toets een te grote horde zijn om te overwinnen. Tijdens deze Cito training in Etten-Leur leert uw kind om te gaan met deze angstgevoelens en om zelfverzekerd aan de toets te beginnen.

Ontdek de onderwerpen van de training

Tijdens de training worden belangrijke onderwerpen besproken die uw kind helpen om beter om te gaan met stress. U kunt hierbij denken aan het gestructureerd doornemen van vragen, het omgaan met tijdsdruk en begrijpend lezen. Door uw kind te leren om de vragen rustig te interpreteren en te begrijpen dat er voldoende tijd is om alles te doen, kan hij of zij optimaal presteren. U weet dan zeker dat uw zoon of dochter een advies krijgt dat klopt en dat zij of zij kan doorstromen naar een richting op de middelbare school die past. De Cito training van deze specialist in Etten-Leur is dan een echte uitkomst.

https://limattivo-inhetbrein.nl/