CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Mensendieck Amstelveen gezocht

Ik ben nu al een tijdje op zoek naar een mensendieck Amstelveen. Ik heb denk ik veels te veel stress op het werk want ik heb heel erg vaak hoofdpijn en last van rugklachten. Ik heb ook een erg drukke baan. Ik ben 20 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje. Ik was toen jong en druistig en kon alles aan. Nu ben ik 43 en die 20 jaar alleen maar met de zaak bezig zijn breekt me eigenlijk wel een beetje op. Als ik het alleen maar voor de centen zou doen was ik al lang weg geweest want ik heb alles wat ik wil en heb geld in overvloed. Ik had allang met pensioen kunnen gaan maar dat doe ik niet want ik vind het werk wat ik doe nog erg leuk. Ook moet ik er nog niet aan denken om vanaf nu altijd thuis mijn tijd door te brengen. Ik wil gewoon lekker kunnen werken alleen dan zonder mijn rugklachten en steeds terugkerende hoofdpijn. Ik weet dat er mensen zijn die hiervoor geleerd hebben en de door een speciale behandeling veel stress weg kunnen nemen. En ik denk dat wel dat stress de boosdoener is.

Freedom in Motion

Ik was dus op zoek naar een mensendieck Amstelveen tot ik een reclame zag bij het bushokje in Amstelveen bij het Cobra Museum. Hier stond een advertentie van freedominmotion.nl en mijn interesse was gewekt. Toen ik thuis aankwam bezocht ik gelijk de website en checkte ik wat reacties van andere klanten. Deze reacties waren veelbelovend en dus besloot ik contact te zoeken met Freedom in Motion. Ik hoop echt dat dit gaat werken voor mij en dat ik door deze therapeut geen last meer heb van mijn rug en van mijn hoofdpijn. Ik ben tot nu erg tevreden over Freedom in Motion en ik ben erg benieuwd naar de behandelingen.