CDV INFO
Image default
Eten en drinken

Smoothiebar huren

Smoothiebar huren

In Nederland kan je op iedere gewenste locatie een verse smoothiebar naar je bedrijf of kantoor laten komen. De specialisten van Shakes on Wheels helpen je hier graag mee.

Ze reizen stad en land af met hun mobiele smoothiebars om de lekkerste smoothies voor werkend Nederland in elkaar te blenden.

Zomer in het land

Nu de zomer weer in het land is is deze partij dan ook veelal volgeboekt. Je kan je voorstellen dat mensen wel trek hebben in een verkoelende smoothie om hun werkdag te doorbreken. Wees er dus op tijd bij als je ook een smoothiebar op je werk wilt hebben. Er gaan per dag 6 smoothiebars op pad.

Smoothies

Waar moet een goede smoothie aan voldoen? Ten eerste moeten een smoothie gezond zijn en dienen er minimaal vier fruit of groente soorten in verwerkt zijn. Daarnaast is het belangrijk om een verse sap toe te voegen voor de drinkbaarheid en maak je een smoothie pas echt lekker met specerijen. Naast kwalitatief goede en lekkere ingrediënten dien je ook in het bezit te zijn van een goede blender.  Met alleen een goede blender ben je er nog niet. De kwaliteit van de groente en fruit is minstens zo belangrijk. Ons advies is om verse ingrediënten te kopen op de dag dat je de smoothies klaar gaat maken, want hoe verser hoe beter. Dit is niet alleen goed voor de smaak van de smoothie, maar zorgt er ook voor dat de vitamines het best worden opgenomen door je lichaam.

Huur een smoothiebar bij Shakes on Wheels

Wanneer je dit allemaal te veel moeite vindt dan staan de jongens en meisjes van Shakes on Wheels voor je klaar om de lekkerste smoothies voor je klaar te maken. Bij hun kan je eenvoudig een smoothiebar huren. Want naast dat zij gebruik maken van de beste blenders, gebruiken zij dagvers fruit. En natuurlijk alleen het beste fruit uit de regio.