CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Google webdesign Arnhem!

Ik was pas aan het Googlen op webdesign Arnhem. Ik was hier naar op zoek want ik moest een nieuwe website regelen voor ons bedrijf. Ik en mijn compagnon verkopen telefoonhoesjes in alle kleuren en maten en de markt is zo groot geworden dat we het ook online willen gaan gebeuren. We waren een aantal jaar geleden allebei werkloos toen de hoesjes net op kwamen zetten en dachten hier gaan we wat mee doen. We stopte er alle twee een flinke som van ons spaargeld in en zo kwam het tot stand. Inmiddels regelen we veel met China aangezien daar alles wordt geproduceerd. We gingen dus zoeken naar een webdesign Arnhem. En wat voor bedrijf kwamen we bij uit? Lees het in de volgende alinea.

Sitetogo

Toen we aan het zoeken waren kwamen we echt heel veel sites tegen maar elke keer niet de juiste. Je kunt dus niet zeggen dat we niet goed alles vergeleken hadden. We kwam uiteindelijk terecht op www.sitetogo.nl. We waren helemaal enthousiast en besloten contact op te nemen met dit bedrijf. We hebben daarna niet zo lang moeten na denken en besloten een afspraak te maken zodat ze ons alles konden uitleggen over het maken van de websites en hoe dat allemaal te werk gaat.

Hoe gaat het nu?

We zijn nu een aantal maanden verder en de site staat al een flinke tijd online. Het viel ons op dat de site echt snel online kwam. Er zit ook een mooie webshop bij dus dat is helemaal perfect. De verkopen zijn tegenwoordig zo goed dat we er zelfs twee extra mensen bij hebben moeten regelen zodat we alles kunnen verzenden. Ik zeg een ding als je op zoek bent naar een webdesign Arnhem ga dan naar sitetogo. Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn echt als je een webdesigner nodig hebt ga hier heen.