CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Correctie aan oogleden

Recent heb ik een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl uit laten voeren. Daar ben ik zo tevreden mee, dat ik graag een review achterlaat. Want ikzelf heb heel erg veel ervaringen van anderen gelezen die een ooglidcorrectie hebben laten doen bij zichzelf. Simpelweg met de reden omdat je er op die manier het beste achter komt of dat ze tevreden erover zijn of niet. En de meesten zijn dat wel! Enkelen niet, maar daar viel het mij een aantal keer op dat ik soms dezelfde chirurg daarbij zag staan. Daar moest ik dus in ieder geval niet naartoe! Door middel van mijn ervaring wil ik anderen graag helpen die op zoek zijn naar ervaringen van mensen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan.

Laten uitvoeren door Ooglift.nl

Zoals al eerder gezegd heb ik mijn ooglidcorrectie uit laten voeren door Ooglift.nl. In de reviews op het internet las ik namelijk dat hij erg goed is! Bijna geen negatieve ervaringen. En bij degene die dat wel hadden, stond er een beetje een vage beschrijving bij. Ik heb dus gebeld naar Ooglift.nl. En ik werd direct geholpen door alvast enkele basisdingen te horen. Bijvoorbeeld over de prijs en over of dat het wordt vergoed (wat helaas niet zo blijkt te zijn) etc. Vervolgens is er een gesprek ingepland waarbij ik met de chirurg ga praten over hoeveel ik eraf wil hebben. En de ooglidcorrectie zelf zal dan ook direct zijn!

De operatie

Toen ik daar naartoe reed, was het natuurlijk wel erg spannend. Want zou zo’n operatie wel goed gaan? Uit de ervaringen van anderen kon ik in ieder geval lezen dat dit wel zo zou zijn. Daarom ben ik er vol goede moed in gegaan. En het ging fantastisch! Het eindresultaat is net zo goed. Ik kan het iedereen dus aanbevelen om voor een ooglidcorrectie naar ooglift.nl toe te gaan.