CDV INFO
Image default
Architectuur

Eindhoven Luchthaven –‘Parkeer,Verblijf en Vlieg’ Hotelparking

 

Als ik kijk naar de beschikbare hotels nabij de luchthaven van Eindhoven, die en parkeermogelijkheid en transfer naar de luchthaven bieden, dan heb ik echt wel geen uitgebreide keuzemogelijkheid. Enkel 4 hotels bieden dit parkeerpakket on-line aan, en van die 4 zijn er 2 die al volledig uitverkocht zijn voor de dagen dat ik op reis ga.

Omdat ik niet vertrouwd ben met Comfort Inn en omdat ik weet dat The Ramada een afzonderlijke lange-termijn parking heeft die enkel door passagiers van de luchthaven gebruikt wordt, besloot ik mijn parkeerpakket te boeken bij The Ramada, afgezien van het feit dat ik 10 of meer busjes geparkeerd zag staan op hun parking. 

Ik zal een beetje meer betalen dan als ik in het Comfort Inn hotel zou overnachten, maar de voordelen zullen zeker de extra dollars die ik betaal waard zijn.

Ik wil echt mijn wagen niet op een hotelparking laten als die niet beveiligd is. 14 dagen is een lange periode om jouw wagen op een hotel parkeerplaats achter te laten. Maar bij The Ramada weet ik dat mijn auto binnen een afgesloten omheining staat en niet zomaar onbewaakt is. Een vliegveld parkeerplaats die ik wel kan aanbevelen is eazzypark.nl, zeer aanbevolen en veilig!

 Ik mag er ook op rekenen dat de shuttle op tijd klaar staat om me ’s morgens aan het hotel op te pikken. En als ik terug kom, zullen ze hopelijk aan de luchthaven klaar staan om me onmiddellijk op te pikken.

En wens me nu maar succes met mijn reis naar Nederland en ik zal je zeker laten weten hoe het me vergaan is met mijn parkeerpakket bij The Ramada.                 

Als je een reis gaat maken en je vliegt van op Eindhoven International Airport, zou je gebruik moeten maken van de minst dure valetparking door Eazzypark.nl te gebruiken.