CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Wilt u schadevergoeding na een ongeval? Dit is de werkwijze

Voor een schadevergoeding na een ongeval bent u bij het Letselteam aan het juiste adres. Verzekeringsmaatschappijen staan er niet altijd om te springen om u verder te helpen en weten wanneer u in uw recht staat is dan van het grootste belang. Dit is echter geen algemene kennis. Een belangenbehartiger die voor uw zaak strijdt is precies wat u op dergelijke momenten nodig heeft. Bij het Letselteam zijn letselschadebureaus uit het hele land aangesloten en er zit dus altijd een specialist bij u in de buurt die u helpt bij een schadevergoeding na een ongeval.

Altijd een specialist van het Letselteam bij u in de buurt

Het Letselteam is een snelgroeiend team van bureaus die al meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers helpen. Van Hengelo tot Rotterdam en van Almelo tot Oosterhout; in veel gevallen zit één van de experts van het Letselteam bij u in de buurt. Het voordeel is de vaste werkwijze die alle specialisten hanteren. Onderdeel hiervan is het gebruik van iLetsel, de unieke en ultieme aanpak bij het behandelen en regelen van letselschades. Benieuwd hoe het contact met één van de bureaus van het Letselteam werkt? Er wordt gestart met een intakegesprek, waarin de benodigde informatie wordt verzameld. Welk letsel heeft u opgelopen en wat is de schade?

De werkwijze bij het inschakelen van een bureau

Aan de hand hiervan wordt de schadevergoeding na het ongeval berekend. Daarnaast wordt om de benodigde medische informatie gevraagd, waarna een medisch adviseur wordt ingeschakeld. Alle verzamelde gegevens worden in een online dossier opgeslagen, dat op ieder moment door u is in te zien. Ten slotte wordt de schaderegeling opgestart. Via het online dossier kunt u eenvoudig, snel en veilig op uw specialist contact opnemen. Veel gestelde vragen en termen kunt u terugvinden in het Informatiecentrum op de website van het Letselteam.

https://letselteam.com/