CDV INFO
Image default
Sport

Een club actie met bedrukte bidons

Voor ons amateur handbal team wil ik eigenlijk bidons in de clubkleuren hebben Bij Eurobottle, een bedrijf uit Dronten, kunnen dat ze leveren, en dan krijg je er nog een toffe krat bij ook. Alle bidons worden bedrukt en ze hebben een toffe actie met een krat voor alle bidons. Dat maakt ons op in de zaal en als team ook weer herkenbaar, en met een beetje creativiteit krijgt ieder zijn eigen bedrukte bidon.

Je kent die meiden, als het even kan drinken ze het liefste uit hun eigen bidon. En je kent de sponsors, ze willen het liefst overal hun logo, nu kan ik dat alles combineren met de bedrukte bidons van Eurobottle.

Een maatwerk bidon bedrukken van Eurobottle

Als je een bidon wilt laten bedrukken kun je kiezen uit verschillende modellen, volumes en kleuren. Je kunt het sponsor logo of clublogo toevoegen en een tekst, dus ik kan eigenlijk het hele team een eigen bidon geven. Ik heb gelijk onze sponsor benaderd of hij dat ziet zitten en dat was een leuk idee. Niet dat je de sponsor altijd om kleine bedragen kunt vragen, dus we hebben dit als club aangeboden aan de sponsor, iets terug doen, zo’n krat met zes bidons is dan een zichtbaar idee.

Club actie met herkenbare bidons

In de time-out kunnen de meiden even bijtanken en dat zijn de leukste plaatjes voor de fotografen die de meiden in beelden brengen. Dat is een goede outlet voor de sponsor, al is het resultaat en de inzet van grotere waarde. Toch kun je nadenken hoe je de club goed neerzet. Ook de fans kunnen die bidons bestellen. We houden met de clubs een grote club actie en kopen een set club bidons goed in en de jonge teams verkopen die en het geld gaat naar de club.

Bekijk de club actie voor bidons bedrukken van Eurobottle en sla goedkoop je slag!