CDV INFO
Image default
Sport

de beste sportschool in Haarlem

Wij zijn een uitstekende sportschool in Haarlem wie veel te bieden hebben en al meerdere keren zijn uitgeroepen tot één van de beste sportscholen uit omgeving. Wij hebben overigens ook veel te bieden, onder andere personal training, groepslessen in grote en kleine groepen en ook doen wij aan buiten trainingen. Onze sportschool in Haarlem heeft dus veel te bieden zoals u leest. Wij hebben ook een grote sportschool zaal met veel cardio- en krachtapparatuur en losse gewichten met dumbells tot en met 60kg voor de echte krachtpatsers. Qua cardio apparaten hebben we ook verschillende mogelijkheden; hometrainers, crosstrainers, loopbanden etc.

Soorten workouts bij onze sportschool in Haarlem

Bij onze sportschool in Haarlem hebben we verschillende soorten workout lessen wie u kan volgen. Bij onze sportschool in Haarlem doen we onder andere aan groepstraining workouts, zowel grote groepen als kleine groepen. Onze personal trainers zullen u en uw groep een leuke, fanatieke en gezellige les geven! Ook besteden wij extra aandacht aan bodybuilding en powerlifting, dus ook voor het echte zware werk kunt u bij ons te recht. Kortom, de workouts en trainingen bij onze sportschool in Haarlem zijn precies wat u wilt.

Personal trainers bij onze sportschool in Haarlem

Bij onze sportschool in Haarlem hebben wij de beste personal trainers uit de buurt, voor zowel recreatieve fitheid als professioneel powerliften of bodybuilding. Een aantal van onze personal trainers van onze sportschool in Haarlem zijn ex-prof bodybuilders of powerlifters waardoor ze precies weten wat ze moeten doen om resultaat te behalen. Ook onze personal trainers voor de groepslessen zijn top geëduceerd en hebben al jarenlang ervaring, hierdoor kunnen ze de klant precies geven wat ze nodig hebben. Ook zijn onze personal trainers bij onze sportschool in Haarlem heel erg vriendelijk en sociaal, hierdoor is het ook zeer gezellig om na de groep workouts nog even te blijven hangen voor een kopje koffie. Kortom alleen maar plezier bij onze sportschool in Haarlem.