CDV INFO
Image default
Bedrijven

Opvallen in Roosendaal: koop een e-chopper!

Wil je echt opvallen als je voorbij rijdt? Dan is een e-chopper echt iets voor jou. Het stoere, maar oogstrelende design zorgt er zeker voor dat je gezien wordt. Ook als ze je niet aan horen komen, want de e-chopper is muisstil. Dus als jij in Roosendaal woont en daar de show wilt stelen, dan is een e-chopper de perfecte optie. Daarom geven wij je alle voordelen van de e-chopper. Lees dus snel verder!

Mooi design en een pittige chopper

De e-chopper heeft een strakke vormgeving en een minimalistisch design, waardoor je echt een statement maakt als je hierop rijdt. Daarnaast zijn e-choppers erg pittige voertuigen, dankzij hun krachtige en elektrische accu. Je rijdt binnen no-time weg met je e-chopper, omdat de elektrische accu meteen vol vermogen heeft. Je trekt dus niet langzaam op, zoals je bij een chopper op benzine zou hebben. Bovendien kun je jouw e-chopper in Roosendaal bij EZ-chopper ook personaliseren. Zo heb je altijd een e-chopper die volledig bij je past.

Financieel voordelig en milieubewust

Een elektrische e-chopper is ook financieel een erg aantrekkelijke investering. Elektrisch rijden is namelijk veel goedkoper dan rijden met een chopper op benzine. Laden is bovendien erg makkelijk, want dit kan bij elk regulier stopcontact. Zo kun je ook thuis of op je werk gemakkelijk je e-chopper opladen en sta je nooit onverwachts stil. Waar je bij een elektrische e-chopper ook op bespaart, zijn onderhoudskosten. Een elektrische scooter heeft namelijk een motor die door stroom aangedreven wordt en deze heeft minder bewegende delen dan een verbrandingsmotor. De kans op slijtage is een stuk kleiner, waardoor je minder onderhoudskosten hebt. Daarnaast zijn de e-choppers veel beter voor het milieu dan een chopper op benzine. Een e-chopper heeft namelijk minder CO2-uitstoot en is dus een groene keuze voor jou. 

Gemakkelijk en snel verplaatsen

Een e-chopper verplaatst zich soepel en snel, omdat je vaak tussen auto’s door kunt rijden en fietsers met gemak inhaalt. Zo ben je snel op locatie. Je hoeft ook niet veel te betalen voor parkeerkosten, wat je bij een auto wel vaker zult hebben. Je kunt je e-chopper namelijk meestal in een fietsgarage of op andere scooter standplaatsen neerzetten. Ideaal dus!