Leuke UV zwemkleding

      Reacties uitgeschakeld voor Leuke UV zwemkleding

Leuke en praktische UV-zwemkleding

Er komt steeds meer aandacht voor het gevaar van zonnen zonder bescherming. Buiten de pijnlijke gevolgen op korte termijn is ook het verhoogde risico op huidkanker op lange termijn een goede reden om voorbereid de zon in te gaan. Dat geldt zeker voor je kinderen, die een nog kwetsbaardere huid hebben. BoxOfJewels.nl heeft daarom UV-zwemkleding die ervoor zorgt dat de huid van jouw kind goed beschermd is, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van de zon.

Rufflebutts UV-zwemkleding

BoxOfJewels.nl werkt met de UV-badkleding van het Amerikaanse merk Rufflebutts. Dit merk heeft goed begrepen dat UV-bescherming geen vrijkaart geeft voor slecht doordachte ontwerpen en combineert een UV50+-bescherming met speelse polkadots, schattige hartjes en immer populaire streepjes. Je kunt de badoutfit van je kind compleet maken met de leuke sandaaltjes die BoxOfJewels.nl ook aanbiedt in het zomerseizoen. Deze zijn gemaakt van het materiaal van de alom bekende Crocs. De sluiting wordt gevormd door een praktische drukknoop, waardoor jij of je kind de schoenen eenvoudig aan en uit kunnen trekken. Ook de schoentjes zijn voorzien van leuke prints en verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Alles voor meisjes

BoxOfJewels.nl richt zich op jonge meisjes van babyleeftijd tot pubers. Met een wisselende collectie die elk seizoen wordt herzien en daarnaast nog steeds wordt aangevuld met nieuwe producten, is de webshop een interessant online winkeladresje. Zeker omdat de producten niet alleen een goede kwaliteit hebben, maar ook een goede prijs. Daarnaast worden ze vanaf 15 euro gratis bij je thuisbezorgd. Mocht er toch een enkele keer iets misgaan, dan kun je rekenen op een goede service en een oplossing die tot tevredenheid stemt. Nog spullen nodig om de zomeroutfit van je dochter compleet te maken? Neem dan een kijkje op BoxOfJewels.nl.

http://www.boxofjewels.nl