CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Mediator Veenendaal

In mijn zoektocht naar een mediator Ede vond ik Next Level Mediation. Sinds kort ben ik gaan zoeken naar een mediator. Mijn broer gaat scheiden. Een hele vervelende situatie maar als dat hem gelukkiger zou maken, sta ik zeker achter zijn beslissing. Het gaat al een tijdje niet helemaal lekker tussen haar en mijn schoonbroer en nu hebben zij besloten om te scheiden. Uiterlijk is dat ook beter voor de kinderen. Ouders die de hele tijd ruzie maken thuis en nooit echt gezellig samen aan tafel kunnen zitten, brengen ook geen geluk thuis voor de kinderen. Maakt niet uit hoe oud je kind is, ze merken het 9 van de 10 keer toch wel als het slecht gaat.

Accepteren van de situatie

Het accepteren van de situatie is natuurlijk heel moeilijk. Mijn broer en zijn vrouw kenden elkaar al erg lang. Ik geloof vanaf de tweede klas van de middelbare school, toen waren ze dus ongeveer 14 jaar. Daar hebben ze ook iets gekregen en zijn ze daarna nooit meer bij elkaar weg te gaan. Daarom is het nu zo lastig, ook als broertje zijnde, omdat de accepteren. Want eerlijk gezegd zag ze er niet bepaald slecht uit dus was het ook niet erg om haar te zien, maar dat natuurlijk ter zijde.

Mediator Ede

Op google heb ik een hele goede mediator Ede gevonden. We kwamen op de website van nextlevelmediation.nl. Deze meneer is gespecialiseerd in scheidingen en tegen een goede prijs bereid om alles te regelen voor de familie die gaat scheiden. Het is soms heel moeilijk om te praten en te beslissen welke spullen bij wie blijven. Er moeten ook alle soorten afspraken gemaakt worden over de kinderen. Bij deze mediator kunnen mensen kiezen voor de uurtarief als zij verwachten snel eruit te zijn, of juist kiezen voor all-in tarief om meer tijd te hebben om alles te bespreken.

In alle gevallen is een mediator een aanrader bij een vervelende situatie als scheiding. Ook raad ik voor goede hulp Next Level Mediation aan.