CDV INFO
Image default
Marketing

Kwalitatieve backlinks voor een hogere ranking van je website

Er is de laatste tijd veel te doen geweest over de meerwaarde van backlinks voor websites. Het algoritme van Google wordt constant bijgewerkt en dat heeft consequenties voor de positie van je website. Backlinks hebben nog steeds een waardevolle functie voor het laten stijgen van je websites in de ranking. Het punt is dat je kwalitatieve links nodig hebt. En die vindt je bij SEO Marketing Deals.

Wat zijn kwalitatieve backlinks?

Kwalitatieve backlinks zijn links die je op een andere hooggewaardeerde website plaatst. Daarbij is het belangrijk dat die website een goede reputatie heeft, maar ook dat de tekst waarin je de link verpakt goed geschreven is en bezoekers informatie geeft over wat jij aan te bieden hebt op je website. Via een kwalitatieve backlink wordt dus eigenlijk jouw website van buitenaf aangeprezen. En dat zorgt voor een hogere waardering en dus een betere positie en de zoekresultaten. En hoe hoger je scoort des meer je daardoor verkoopt. 

Verspreid je links over langere tijd

Backlinks plaats je in een tekst die is gericht op een bepaald zoekwoord dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Door een pakket met bijvoorbeeld 250 zoekwoorden te kopen die je over een aantal maanden plaatst investeer je op lange termijn in een positieverbetering van je website. Creëer ook een website die mensen aantrekt en investeer in linkbuilding voor jouw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Sign reclame voor jouw bedrijf

Laat uw bedrijf opvallen met goede buitenreclame

Donkere kringen onder de ogen