CDV INFO
Image default
Marketing

Een nieuw plafond voor de badkamer

Je badkamer hoort een plek te zijn om te ontspannen en je te reinigen. Lekker douchen of badderen hoort een plezier te zijn. Dan wil je natuurlijk niet tegen een plafond aankijken waar de verf vanaf bladdert. Of nog erger: waar het wemelt van de schimmel.

 

Voor wie op zoek is naar een mooi plafond, met een minimum aan onderhoud, is het spanplafond van Plameco absoluut ideaal. Het Plameco badkamerplafond is een kunststof spanplafond dat zonder al teveel gedoe in een dag geplaatst wordt.

Geen gedoe

Een badkamer plafond van kunststof is zo geïnstalleerd. De vakmensen van Plameco kunnen het plafond binnen een dag aanbrengen. U heeft er zelf geen omkijken naar. Grote meubels kunnen gewoon blijven staan.

 

De badkamerplafonds zijn op maat gemaakt en de bevestiging gebeurt via een uitgekiende montage-techniek.

Veelzijdig

Mocht je nu denken dat zo een kunststof badkamerplafond enorm saai is, dan heb je het bij het verkeerde eind. Je kunt voor je badkamer plafond kiezen uit honderden kleuren en dessins. Combineer dit met een van de vele sierlijsten om het badkamer plafond helemaal naar eigen wens af te werken.

Veilig

Misschien is veiligheid niet het eerste waaraan je denkt bij een plafond voor je badkamer. Maar toch is het goed om te weten dat de spanplafonds van Plameco bij een eventuele brand veilig zijn. De kunststof waarvan de plafonds zijn gemaakt smelten niet bij verhitting, maar verpulveren. En dat is een hele geruststelling.

Snel, makkelijk en veelzijdig

Kies je voor een spanplafond, dan heb je dus een ruime keuze op maat gemaakte plafonds, die ook nog eens op één werkdag geplaatst worden. Dat betekent dat uw badkamer tussen twee douchebeurten een volkomen nieuw aanzien krijgt!

https://plameco-engelen.nl/toepassingen/plafond-badkamer/