CDV INFO
Image default
Marketing

Wat is SEO marketing

Als je als bedrijf online diensten aanbiedt of producten verkoopt dan is het belangrijk dat je website goed vindbaar is. Door SEO toe te passen kun je ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in google en dus meer bezoekers op je website komen. Maar hoe werkt SEO marketing nou precies en wat houd het in om SEO marketing toe te passen voor je website? In deze blog leggen wij het uit.

 

SEO Marketing voor een betere vindbaarheid

De grootste reden om SEO-marketing voor jouw website te gebruiken is zodat jouw website door google hoger komt te staan in de ranking, dit betekent dat meer mensen jouw bedrijf zullen vinden. Als meer mensen jouw bedrijf vinden betekend dat meer mensen jouw producten of diensten zullen kopen dit betekent direct een hogere omzet en meer profijt. SEO-marketing wordt vaak onderschat door mensen in het belang dat het speelt voor de vindbaarheid van je website dus als je in een erg competitieve markt zit dan kan het het zeker waard zijn om te investeren in SEO marketing. SEO marketing vertaald vaak direct in meer bezoekers voor jouw website.

 

Hoe werkt SEO-marketing

SEO-marketing is een erg brede vorm van marketing en kan in vele verschillende manieren worden gedaan. Google geeft niet aan precies hoe zij de ranking berekenen dus er is veel raadwerk vereist en er bestaat geen beste manier vandaar dat veel bedrijven die SEO marketing aanbieden hun manier van werken geheim proberen te houden. Een goede manier van SEO marketing die wel werkt is linkbuilding. Met deze methode zorg je ervoor dat je links gaat plaatsen op andere websites die naar jouw website linken. Dit kan niet zomaar via facebook maar moet op een website gedaan worden waar zogenaamde follow links op staan

https://web-wings.nl/seo-bureau/