CDV INFO
Image default
Bedrijven

Altijd al een flensmonteur willen worden? Dan is het nu je kans!

Heb je eigenlijk altijd al een flensmonteur willen worden, maar is het er nooit van gekomen? Misschien wat de opleiding te duur, dacht je dat het te moeilijk zou zijn voor jou of misschien lukte het gewoonweg om andere reden even niet. Nu kan je een opleiding volgen hiervoor in een sneltempo! Daarna leg je een examen af en slaag je hiervoor, dan krijg je een certificaat! Met dit certificaat sta je natuurlijk een pak sterker op de arbeidsmarkt! Een van de organisaties die zo’n opleidingen aanbiedt is kap-opleidingen.nl. Hieronder daarover wat meer informatie. 

2 soorten opleidingen flensmonteur bij kap-opleidingen.nl
Bij kap-opleidingen.nl heb je 2 soorten opleidingen als flensmonteur. Zo kan je kiezen voor de eendaagse opleiding. Dit is vooral als herhaling. Deze kost 219 euro. 

Je kan ook kiezen voor de tweedaagse opleiding. Deze zou dan 395 euro kosten. Beiden gebeuren aan de hand van de laatste regelgeving op gebied van veiligheid, milieu en dergelijke. Na elk van deze opleidingen kan je ervoor kiezen om het examen mee te doen. Ben je geslaagd, dan krijg je je certificaat en sta je een stuk sterker op de arbeidsmarkt.

Interesse in zo’n cursus, maar toch nog enkele verdere vragen?
Heb je zelf ook wel interesse in het volgen van zo’n cursus, maar zit je toch nog met enkele vragen hierbij? Bekijk dan zeker eens de website. Daar kan je verdere informatie terugvinden hierover. Heb je dit bekeken, maar vind je het antwoord toch niet terug, dan kan je altijd bellen naar de organisatie op het nummer 0183 405951. Bel je eigenlijk niet zo graag, en wil je liever via mail contact opnemen, dan kan dit ook. Dan kan je mailen via de website. Welke wijze je ook kiest, de medewerkers beantwoorden met veel plezier al je verdere vragen en dit zo snel mogelijk!

https://www.kap-opleidingen.nl

Gerelateerde artikelen

Onze SEO laten regelen door experts uit Arnhem

Kies een duurzaam alternatief als versiering op jouw babyshower

Een dag zonder internet