CDV INFO
Image default
Alarmsysteem

5 slimme tips tegen woninginbraak

5 slimme tips tegen woninginbraak

Het is de grootste nachtmerrie van elke huiseigenaar. Thuiskomen van een ontspannende vakantie met uw gezin om uw huis te vinden is verwoest en doorzocht. Elke lade wordt omgedraaid, foto’s op de vloer liggen, huishoudelijke artikelen worden vernietigd en waardevolle persoonlijke bezittingen zijn gewoon verdwenen. Waarom ik? Wat had ik kunnen doen om te voorkomen dat dit bij mij gebeurde? Had ik een van die huisbeveiligingssystemen en beveiligingscamera’s gekregen?

Voorkom dat dit met jou gebeurt. Hier zijn vijf geheimen die inbrekers niet willen dat je weet om een ​​schending van de huisveiligheid te voorkomen:

1. Ze kijken naar je huis. Je herinnert je ze misschien nog. Die vriendelijke voorbijganger die zijn hond uitliet en zwaaide toen je naar buiten liep om de post te pakken, was niet alleen een nieuw gezicht in de buurt, hij was ook bezig je huis uit te zetten. Wat kon hij zien toen je deur open was? Leuke meubels, grote tv’s, spelsystemen? Of de reparatieman die door je huis naar de keuken liep om de gootsteen te repareren. Hij was echt zo mooi als mogelijk was, maar hij was echt bezig met het analyseren van de indeling van je huis. Wat is de beste manier om naar boven te gaan, waar sieraden, geld enzovoorts op recept worden bewaard? Is er iets waardevols beneden dat gemakkelijk weggegooid kan worden?

2. Ze vermijden huizen met honden, te veel risico. Inbrekers vermijden huizen met honden. Waarom riskeert u een huis binnen te dringen met een levend alarmsysteem dat kan bijten? Dus ja, zelfs de kleine Fido beschermt je.

3. Ongeacht hoe veilig je buurt is, een ontgrendelde deur of raam kan ook een uitnodiging zijn. Vijf minuten is voldoende tijd om je blind te beroven wanneer de voordeur wordt ontgrendeld. De barrière tussen hen en je huis is weg, nu kunnen ze snel in- en uitstappen zonder dat er iets op hun weg komt.

4. Laat buren je post, kranten pakken, je oprit schoppen, alles waardoor het lijkt op iemands huis als je de stad uit bent. Volle brievenbussen en kranten op de oprit schreeuwen dat niemand thuis is en niet voor een paar dagen is geweest. Voor die semi-professionele inbrekers weten ze misschien welke dag van de week afval is nadat ze de buurt een paar weken hebben omhuld en zich richten op een huis dat hun vuilnisbakken niet heeft neergezet.

5. Thuisbeveiligingssystemen en beveiligingscamera’s werken! Een van de belangrijkste redenen waarom dieven besloten hebben om in uw huis te breken, is omdat het gemakkelijk is en ze waarschijnlijk niet gepakt worden. Als ze een huis huisvesten om te beroven, is dat iets waar ze op letten. Is er een camera die mijn gezicht laat zien? Is er een alarmsysteem dat de politie waarschuwt, wie zal er op me wachten als ik naar buiten ga? Het belangrijkste is dat u adverteert met een van de systemen voor thuisbeveiliging en beveiligingscamera’s! Wees niet verlegen! Zorg ervoor dat u een bord met Mijn alarmcentrale krijgt om in uw tuin te plaatsen dat u duidelijk kunt weergeven.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam