CDV INFO
Image default
Gezondheid

ZorgDirect in beweging

Ben je op zoek naar een zorgverzekeraar die bij je past en met je meebeweegt? ZorgDirect blijft zich ontwikkelen en biedt zorgverzekeringen die zijn afgestemd op wat jij nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor een basisverzekering en diverse aanvullende verzekeringen tegen een scherpe premie. Je hebt de mogelijkheid om alle zaken rondom je zorgverzekering online te regelen. Ook online declareren behoort tot de opties en je krijgt de nota al binnen vijf werkdagen uitbetaald. Bij ons geen eindeloze processen en lange wachttijden. Wij begrijpen dat je alles snel en eenvoudig geregeld wilt hebben.

Zorgverzekering ZZP 

Als zelfstandig ondernemer heb je vaak niet genoeg aan een standaard zorgverzekering. De gevolgen bij ziekte zijn voor een zzp’er vele malen groter, omdat je dan niet (volledig) kunt werken. Daarom kun je als zzp’er bij ZorgDirect je eigen zorgverzekering voor zzp samenstellen. Met keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen zijn er genoeg opties om de zorgverzekering samen te stellen die bij jouw situatie past.

Je weet zelf vaak het beste welke zorg je nodig hebt of waar je in de toekomst gebruik van wilt kunnen maken. Als je niet vaak zorg nodig hebt, maar wel gedekt wilt zijn voor de belangrijkste zaken, dan is een Start verzekering van ZorgDirect vast voldoende. Wil je graag zoveel mogelijk zekerheid? Dan biedt een Top verzekering uitkomst.

Vergoeding ooglidcorrectie

Welke zorg vergoed wordt, hangt af van het verzekeringspakket en de reden voor de zorg. Bij een vergoeding ooglidcorrectie geldt bijvoorbeeld dat er een medische noodzaak moet zijn voor de ooglidcorrectie. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van overhangende oogleden en je zicht dusdanig beperkt is, dan is er een grote kans dat de ingreep vergoed wordt. Er is wel altijd een verwijzing nodig. Raadpleeg voor alle verzekeringsvoorwaarden onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie.

https://www.zorgdirect.nl/