CDV INFO
Image default
Woningen

De Harmonie, zorginstelling in Arnhem

Bij de zorginstelling, in Arnhem, De Harmonie heb ik mijn inmiddels demente ouders geplaatst. Zij kunnen daar in een heel fijne woonomgeving leven. Want al die heel grote verzorgingstehuizen en verpleeghuizen werken allemaal niet zodanig zoals ik wil. Je bent daar al bewoner een van de velen. Met ook nog eens heel kleine kamers en nauwelijks persoonlijk contact met medewerkers. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een particulier die mij hierbij wel kan helpen. Zodoende kwam ik, na een flinke zoektocht op het internet, uit bij De Harmonie.

Zorginstelling in Arnhem voor dementerende mensen

Op de website van deze zorginstelling in Arnhem, zag ik al snel dat bij hun persoonlijk contact erg hoog in het vaandel staat. Niet alleen tussen het personeel en de bewoners, maar ook tussen eerstgenoemde en de ouders van de bewoners. Want zij waren erachter gekomen dat het daar nog al eens aan schort bij grote bekende verpleeghuizen. Ik nam contact met hen op en mocht direct langskomen. Ze waren namelijk bezig met een leuke activiteit met de bewoners! En dan kon ik mooi direct zien hoe gezellig het bij hen is en hoe ze te werk gaan.

Daar aangekomen zag het er inderdaad net zo uit als dat ik had verwacht! Kleinschalig, maar ook niet té klein. Ik kreeg ook de kamers te zien. Van de eigenaar van dit bedrijf kreeg ik te horen dat wij dan een kamer huren. En de rest er dus allemaal bij zit.

Ouders naar De Harmonie

Uiteindelijk heb ik erover nagedacht en leek De Harmonie mij de beste optie als zorginstelling in Arnhem en omgeving. Ook mijn ouders vonden het op foto’s er erg goed uit zien. Daarom zijn zij daar dan ook gaan woning. En ik kan het ieder ander aanbevelen daar naartoe te gaan. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, mooi pand en er is veel goede communicatie.