CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Zelf je ramen plaatsen in een handomdraai

Breekt het angstzweet je al uit als je nog maar denkt aan het plaatsen van ramen? Denk je dat enkel een gekwalificeerde vakman dat klusje kan klaren? Je vergist je schromelijk! Bij raamwinkel.be maken we het zelf plaatsen van ramen inzichtelijk op een leuke manier zodat je in geen tijd een perfect geplaatst raam hebt. En dat heb je toch helemaal zelf gedaan!

 

 

Zelf ramen plaatsen aan fabrieksprijzen

Aangezien je zelf aan de slag gaat met je ramen kunnen we de prijzen bij raamwinkel.be stevig drukken. Wij bieden deze aan tegen fabrieksprijzen wat werkelijk ongezien is in België. Uiteraard garanderen we kwaliteitsmateriaal maar door er de tussenschakels tussenuit te halen kunnen we dit veel voordeliger dan anderen. Met de handige filmpjes lukt het plaatsen van ramen bovendien in een vingerknip. Alles wordt van naaldje tot draadje uitgelegd en fouten maken is haast onmogelijk. En moest het toch niet lukken dan zijn we er nog altijd als hulplijn.

 

Gegarandeerd krijgt u ramen van topkwaliteit

Net omdat u uw ramen zelf plaatst en deze tegen fabrieksprijs kan aankopen hoeft u niet te besparen op de kwaliteit. Dat doen wij ook niet! Wij bieden je PVC en aluminium aan van Aliplast en Aluplast werkelijk referenties in de sector. Bovendien krijg je maar liefst 15 jaar garantie op de door ons geleverde ramen waardoor je je ook daar geen zorgen hoeft over te maken. De ramen gaan een leven lang mee.

Speciale acties op onze ramen aan fabrieksprijzen Als je dacht dat het niet gekker kon worden dan doen wij er van raamwinkel.be nog een schepje bovenop. De ramen die je zelf plaatst zijn immers al spotgoedkoop maar we komen met nog enkele gratis toeters en bellen. Wist je dat we gratis komen opmeten bij een bestelling vanaf € 3.000 en dat we de ramen gratis afzetten in België bij een waarde vanaf € 2.000. Ongezien! Bestel je grote volumes dan hebben we nog een extra korting voor je in petto. Je merkt het, redenen genoeg om je ramen zelf te plaatsen.

 

Hoe ga je aan de slag om je ramen te bestellen?

Je ramen aan fabrieksprijzen hebben we bij raamwinkel.be wel heel makkelijk voor je gemaakt. Je doorloopt een aantal heel eenvoudige stappen op onze website en voor je het weet staat onze vrachtwagen voor je deur met de te plaatsen ramen. Maak je selectie in onze webwinkel of kom een kijkje nemen in onze toonzaal. Meet de ramen op, geef je bestelling door en kom ze even later oppikken of laat ze afleveren. Jij kiest maar moeilijker dan dat maken we het niet. Indien je er toch zelf niet moest uitkomen met je ramen hebben we nog altijd hulp achter de hand die je op je werf kan komen helpen.

 

Vandaag nog zelf je ramen plaatsen

 

Het onmogelijke kunnen we moeilijk realiseren dus vandaag gaat moeilijk zijn. Maar we garanderen je wel een eenvoudige bestelling en snelle beschikbaarheid. Bezoek vandaag nog onze website en bestel je ramen aan fabrieksprijzen. Binnen de 4 tot 12 weken zijn deze gearriveerd en kan je er mee aan de slag. Vraag je offerte aan via onze site en u zal versteld staan van de vele voordelen.

http://www.raamwinkel.be