CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Hét adres voor nieuwe tegel vloeren in Den Bosch en omstreken

Voor vloeren is er maar een adres: dat van Toon den Otter uit Den Bosch. Dit bedrijf is namelijk de specialist in tegels. Hier vindt u een ruim assortiment aan tegels voor zowel vloeren als wanden. Voor elke ruimte in uw huis, vindt u hier wel een geschikte tegel. Zoekt u tegels voor uw vloeren in Den Bosch? Dan kiest uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Dankzij deze ruime keuze vindt u altijd de perfecte tegels voor uw interieur. Zo geeft u een echte persoonlijke touch aan uw badkamer, keuken of andere ruimte.

Reken op de expert

Bij Toon den Otter, nabij Den Bosch, heeft u een ruime keuze aan vloeren. Het bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring en haar experts staan u graag bij in uw keuze. Bezoek de showroom en laat u begeleiden door deze specialisten. Zo stellen ze enkele vragen om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. Voor welke ruimte zoekt u een nieuwe vloer? Wat voor stijl wenst u? Aan de hand hiervan adviseren ze u over de beste soort vloeren voor uw huis in Den Bosch. Kiest u voor een vloer met natuursteenlook of voor een mozaïekvloer? Ook bij het kiezen van geschikte wandtegels voor de keuken of badkamer helpen ze u met plezier.

De beste vloeren in Den Bosch met uitstekende service

Als u een nieuwe vloeren zoekt voor uw huis in Den Bosch of omgeving, wenst u enkel de beste kwaliteit. Dat is exact wat u krijgt bij Toon den Otter, en dat tegen scherpe prijzen. Doordat deze specialisten alles zelf doen, kunnen ze namelijk de kosten drukken. Dit familiebedrijf heeft bovendien een oog voor kwaliteit en goede service waarbij uw wensen centraal staan. Zo hebben ze regelmatig acties waarbij u profiteert van hoge kortingen. Ontdek zelf wat dit vloeren bedrijf in Den Bosch voor u kan betekenen. Bezoek de showroom of ga naar de website.

http://www.toondenotter.nl/