CDV INFO
Image default
Horeca

De lekkerste Foodservice voor al uw bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een foodservice of wilt u gewoon lekker smikkelen? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij bieden al jaren de beste foodservice. Door de jaren heen hebben wij de beste foodservice ontwikkeld. Foodservice is een makkelijke manier om uw gelegenheden te voorzien van een heerlijke maaltijd. Bent u op zoek naar een fijne catering? Zoek dan niet verder want hier vindt u de heerlijkste gerechten en het uitgebreidste menu. Of u nu een klassiek menu wilt met hors d’oeuvres en stokbrood, of een lekker spannend exotisch mexicaans menu, wij hebben het allemaal.

U kunt altijd kiezen

Bent u op zoek naar iets specifieks? Of wilt u juist een groot aanbod hebben om uit te kiezen? Zoek niet verder want hier bent u aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid menu met vele heerlijke gerechten en bij ons slaagt u sowieso. Of u nou op zoek bent naar iets met een budget of juist iets wat een beetje chique is, u bent hier aan het goede adres. Wij hebben uitgebreid aanbod van gerechten en keukens dus bij ons raakt u nooit uitgekeken op ons extensieve menu, er valt altijd wat te zien of te beter gezegd, te proeven!

Een heerlijke foodservice voor iedereen

Om toegankelijk te blijven voor zoveel mogelijk mensen, hanteren wij uitsluitend lage prijzen en tarieven. In ons uitgebreide aanbod zit altijd wel iets waar u en uw buikje geen nee tegen zouden zeggen. Wij willen toegankelijk blijven voor iedereen en elke portemonnee zodat iedereen die dat dan ook maar wilt, bij ons een heerlijke catering kan bestellen, of u nu een groot of klein budget hebt of een grote of kleine bestelling wil doen, het is geen probleem met onze foodservice.