CDV INFO
Image default
Gezondheid

Wat doet paardenmelk tegen eczeem?

Meer weten over de werking van paardenmelk bij eczeem? In het onderstaande bericht willen we u graag informeren over de werking van paardenmelk wat betreft de bestrijding van eczeem bij vooral kinderen, maar natuurlijk ook volwassen mensen. Eczeem is een hele vervelende ziekte, vooral omdat het zo moeilijk te bestrijden is. De constante jeuk, wat op een gegeven moment zelfs over kan gaan in pijn, kan bijzonder irritant zijn en kan zelfs problemen opleveren in het dagelijkse leven. Of het nu gaat om eczeem op de hoofdhuid, in het gezicht, rondom uw ogen, op uw handen of over het hele lichaam, eczeem is ronduit heel erg vervelend en lastig te behandelen.

Wat helpt tegen eczeem? Paardenmelk!

De laatste jaren is er echter een middeltje op de markt gekomen dat erg goed schijnt te helpen tegen eczeem, omdat het het probleem van binnen aanpakt en niet de symptomen. We hebben het hier over de bestrijding van eczeem door middel van paardenmelk. Paardenmelk is uiterst geschikt voor de behandeling van eczeem en andere huidirritaties, zonder dat hierbij lastige en vervelende bijwerkingen komen optreden die normale medicijnen soms wel met zich mee brengen. Paardenmelk is een uitstekend middel dat niet alleen de jeuk verlicht, maar ook nog eens helpt om de kapotte huid te herstellen. U kunt er eigenlijk alleen maar achter komen door paardenmelk te gebruiken als middel tegen eczeem en andere huidirritatie.

Wat is eczeem precies?

Eczeem is een vervelende huidziekte die wordt gekenmerkt door een ontstekingsreactie van de huid. Een aantal verschijnselen van deze vorm van ontsteking zijn roodheid van de huid, zwelling en warm aanvoelen van de huid. Daarnaast moeten we de bekende en gebruikelijke reacties van de huid op eczeem ook niet vergeten. Dit zijn de vochtblaasjes, vochtafscheiding, schilfers en het krabeffect. Men zegt altijd dat er juist niet gekrabt moet worden aan eczeem en dit is wat betreft eczeem de waarheid. Juist door het krabben en wrijven over de huid waar de eczeem zich bevind, wordt de eczeem in stand gehouden. Er kunnen een aantal factoren zijn waardoor de eczeem wordt veroorzaakt of in stand wordt gehouden.

Paardenmelk tegen eczeem

Erfelijke aanleg, voeding, allergieën voor huisstof en huidverzorging kunnen allemaal factoren zijn die ten grondslag liggen aan het ontstaan van eczeem. Soms is het al een hele opgave om erachter te komen waar de eczeem vandaan komt. Wel weten doktoren dat eczeem komt van een verstoorde darmflora en daarmee een huidklacht die van binnenuit komt. Daarom moet het ook van binnenuit worden bestreden en heeft het niet veel zin om van allerlei zalfjes op de huid te smeren. Door paardenmelk te gebruiken wordt het probleem van binnen aangepakt. De paardenmelk moet een tijd lang worden gebruikt om ook echt de voordelen ervan te ondervinden. Paardenmelk is een 100% natuurmiddel en werkt heel goed tegen eczeem.

https://www.sanvita.nl/c-3644066/eczeem/