CDV INFO
Image default
Gezondheid

Voor alle vragen waar vrouwen mee kunnen worstelen: ga naar de Vrouwencoach

Vrouwen kunnen met zoveel verschillende vraagstukken zitten waar een vrouwencoach wel raad mee weet. Maar helaas lopen veel vrouwen te lang door met hun problemen, onopgeloste vragen en vraagstukken, twijfel, minderwaardigheidscomplex, allemaal issues die samen met een Vrouwencoach overzichtelijk gemaakt kunnen worden. Een Vrouwencoach houdt je een spiegel voor, en wijst je op opvattingen van jou die hoognodig es bijgesteld dienen te worden. Om verder te kunnen met je leven. Want dat wil de Vrouwencoach, dat je verder gaat met je leven en oud zeer achter je laat. En dat kan alleen maar als je onder ogen durft te zien wat er in het verre of meer recente verleden niet goed is afgesloten. Er is je wellicht iets overkomen wat niet goed afgesloten is. En dat blijft dan doorsudderen in je huidige leven en remt je ontwikkeling af. Onverwerkt verleden remt je toekomst, en dat is jammer. Het kan anders.

Wanneer een coach inschakelen?

Wanneer je het idee hebt dat je constant tegen muren aanloopt, je problemen hebt met je concentratie, je moeilijk in slaap komt of rusteloos slaapt, wanneer je merkt dat je depressieve gevoelens aan het ontwikkelen bent en je steeds minder goed functioneert in de maatschappij, dan wordt het tijd om een Vrouwencoach in te schakelen. Dat is niet iets om je voor te generen, dat is een hele verstandige stap waaruit blijkt dat je met je toekomst bezig bent en het allerbeste wilt voor jezelf. Zodat je ook beter kunt functioneren naar je omgeving toe.

Als je ontevreden bent met je leven, doe er wat aan. Jij hebt zelf de touwtjes in handen. En waarom wachten tot je je nog ongelukkiger voelt? Je kunt nu al direkt de telefoon pakken en een afspraak maken.