CDV INFO
Image default
Gezondheid

Pigmentvlekken verwijderen met citroen

Pigmentvlekken zijn voor het oog vervelende huidvlekjes die je liever kwijt dan rijk bent. Om van pigmentvlekken af te komen, kun je erover nadenken om dit te doen met het sap van een citroen. Deze methode wordt veel gebruikt als eerste poging als het ware om van de donkere vlekken af te komen.

Methodes van pigmentvlekken verwijderen

1) Pigmentvlekken verwijderen met citroen: een goede manier die heel goed als eerste keer toegepast kan worden. Verzamel de volgende ingrediënten: sap van een halve citroen, een paar flinke eetlepels grof zeezout of suiker, olie naar keuze. Meng dit alles goed door totdat er een papje ontstaat dat eruit ziet als een scrub.

 

2) Pigmentvlekken verwijderen met Skinlight: wanneer bovenstaande methode afdoende werkt, dan kun je erover nadenken om Skinlight te gaan gebruiken. Skinlight is en erg effectieve crème die je uitsluitend op de donkere vlekjes aanbrengt. Met deze crème behaal je gegarandeerd resultaat.

 

3) Pigmentvlekken verwijderen met Chemische peeling: een chemische peeling laat je meestal door een in schoonheidssalon of kliniek. De peeling is gericht op huidvernieuwing. De bedoeling is dat de oude huid loslaat en vervangen wordt voor nieuwe huid. Deze nieuwe huid moet vervolgens pigmentvlek vrij zijn.

 

Mocht het nou niet lukken met citroen, geef dan niet meteen op en kies voor een andere manier. Pigmentvlekken zijn namelijk wel degelijk goed te behandelen. Laat je niet te gauw uit het veld slaan en informeer eventueel eens bij een huidspecialist.

 

 

https://www.facebook.com/skinlight.nl