CDV INFO
Image default
Bedrijven

Onze SEO laten regelen door experts uit Arnhem

Wij waren op zoek naar een online marketing bureau in de omgeving van Arnhem die ons verder kon helpen met onze SEO op de website. Sinds kort waren we begonnen met een leuke webshop zodat we onze doelgroep beter konden bereiken. Maar we zagen dat het maar niet lukte om de juiste mensen op onze website te krijgen of dat ze niet verder gingen om te betalen. Daarom wilden we graag een expert erbij halen die meer verstand heeft van zulke zaken.

Een online marketing bureau uit de omgeving Arnhem die veel weten over SEO

Het was nog geen makkelijke klus om een goed online marketing bureau in de omgeving van Arnhem te vinden die gespecialiseerd is in SEO. Er zijn wel veel bedrijven waar we langs konden komen, maar ze hadden niet het aanbod waar wij op zoek naar waren. We hadden al een paar gesprekken achter de rug, maar we hadden nog steeds niet het gevoel van dit is het bedrijf. Totdat we in contact kwamen met Doelbewust. Er was meteen een klik tussen ons en het personeel en we konden het direct hebben over onze situatie en de problemen. Vanuit daar zijn we meteen gaan werken gegaan om ons SEO probleem op te lossen.

Alles opgelost

Nadat we alles goed hadden besproken, heeft Doelbewust even het wiel overgenomen zodat ze goed achter de schermen van de website konden kijken wat er aan de hand was. Na ongeveer een paar dagen kregen we een telefoontje en daarin bepaalde details die ze hadden gevonden, die ons SEO naar beneden haalt. Dit hadden wij absoluut niet door en uiteindelijk is dat opgelost. Doelbewust boodt ook daarbij aan dat ze ons wilde helpen met het hosten van de SEO op onze website voor een bepaald bedrag per maand en dat vonden we geen slecht idee. Nu gaat alles erg goed en krijgen we steeds meer klanten.

Doelbewust

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Doelbewust aanbiedt voor bedrijven? Bekijk dan eens de website van Doelbewust via https://doelbewust.nl/seo-arnhem/ voor meer informatie over hun werkzaamheden.