CDV INFO
Image default
Bedrijven

Lingerie voor alle maten

Als je denkt aan lingerie dan denk je al snel aan flinterdunne vrouwen met een smal taille , kleine vrouwelijke vormen en vooral heel erg slank. Geen wonder, want in bijna alle reclames voor lingerie zie je deze soort modellen langskomen en daardoor ga je dit als consument al snel zien als een normaal iets. Veel vrouwen maakt dit onzeker en kan ervoor zorgen dat zij niet meer zeker zijn over hun lichaam. Hierdoor kunnen zij extreem gaan diëten en daardoor heel snel kilo’s verliezen. Gelukkig worden er tegenwoordig steeds meer vrouwen getoond in allerlei figuren en neemt dit dus langzaam af.

Lingerie voor kleine dunne vrouwen

Als je kijkt naar de grootste lingeriemerken ter wereld dan hebben ze allemaal een ding gemeen. Ze maken allemaal gebruik van dunne  vrouwen die niet al te groot zijn om hun lingerie te showen. Eigenlijk geeft dit een vertekend beeld en geeft dit een verkeerd signaal naar vrouwen. Zo denken tienermeisjes dat ze er allemaal zo moeten uitzien en daardoor gaan ze alles op alles zetten om er zo uit  te zien. Soms heeft dit desastreuze gevolgen. Gelukkig zijn er steeds meer grote en kleine lingeriemerken bezig met verschillende maten vrouwen in alle vormen en maten. Er zijn zelfs velen merken die gebruik maken van plus size modellen voor het showen van hun lingerie.

Plussize lingerie top

Tegenwoordig is het veel makkelijker om lingerie te vinden in allerlei verschillende maten. Dit maakt het ook voor plussize vrouwen steeds makkelijker om leuke lingerie te vinden van verschillende grote ontwerpers. Een plussize lingerie top wordt daardoor veel makkelijker om te vinden en zal ertoe leiden dat je minder lang bezig bent met je zoektocht naar de juiste lingerie die bij je past.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/sexy-lingerie-sets/