Hoe voorkom je een kater?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe voorkom je een kater?

Een kater kan heel goed voorkomen worden. Veel mensen weten dat niet, maar aan de hand van onderstaande tips kun je een kater de volgende morgen beperken of zelfs helemaal voorkomen. Lees je mee?

Wie drinkt, neemt het beste de volgende tips in acht:

  • Drink nooit teveel alcohol. Drink wanneer het gezellig is en overdrijf niet.

  • Helaas bestaan er geen wonderdrankjes om snel nuchter te worden. Dranken zoals koffie, energy drinks etc helpen niet. Ze zorgen overigens wel voor een tijdelijke opkikker. Maar let op: want koffie is net als alcohol vochtafdrijvend. Dit kan een kater verergen.

  • Opnieuw alcohol drinken lost een kater ook niet op. Je wordt er alleen maar opnieuw dronken van.

  • Neem een anti kater pil, dergelijke pillen zorgen ervoor dat je sneller nuchter wordt. Daarnaast verminderen zij ook een kater. Een goed aangeschreven middel is Premulon.

  • Blijf ook na het stappen of feesten water drinken om je vochttekort aan te vullen. Hierdoor herstel je veel sneller dan wanneer je dat niet zou doen.

  • Neem een stevig ontbijt en maak voor jezelf een smoothie. Vitamines helpen ook om je er snel weer bovenop te krijgen.

Kan ik door een pil sneller nuchter worden?

Aan de hand van speciale pillen kun je er inderdaad voor zorgen dat je sneller nuchter wordt. Kies wel altijd voor een vertrouwd merk die ook daadwerkelijk claimt dat het je 2-3 keer zo snel nuchter maakt.

Tegenwoordig is er ook medicatie die ervoor zorgt dat je je ziek voelt na het drinken van alcohol. Deze medicatie is er op gericht om je helemaal van de alcohol af te houden. Wanneer je wel graag van een drankje wilt genieten, maar niet de neveneffecten wilt ervaren, dan kun je het beste voor een ontnuchteringspil kiezen.

 

http://www.premulon.nl