CDV INFO
Image default
Eten en drinken

Catering op locatie in Amsterdam


 Catering maakt het leven gemakkelijk. Een feestje of een evenementen met catering zorgt ervoor dat je zelf geen handen vuil hoeft te maken. Letterlijk.  Catering op locatie in Amsterdam wordt ook steeds populairder. Wij bieden daarom om met onze mobiele cateringkarren catering op locatie aan.

De mobiel cateringbar

 Catering in Amsterdam op locatie is niet uniek. Catering is namelijk vaak op locatie. Maar wat wel uniek is aan catering in Amsterdam is onze me mobiele cateringbar. De cateringsbars zijn de eyecatcher op uw feest of evenement. Onze bediening serveren vanuit de mobiele cateringbar de heerlijkste gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een Thaise catering, waarbij we verschillende cateringbars aanbieden met curry’s, rijst of gewokte groenten. Ook kun je denk aan catering in Amsterdam met een Italiaanse thema. Wij kunnen de catering bar in elk thema aankleden. Door onze brede assortiment aan mobiele bars kunnen wij op elke locatie een catering bar neerzetten en heeft u altijd keus uit de verschillende thema bars.

 

Unieke presentatie

 Catering op locatie, binnen of buiten het is voor ons geen probleem. Catering in Amsterdam kan alle mogelijkheden aan. Met onze mobiele cateringbar bent u verzekerd van heerlijk eten en een unieke uitstraling tijdens uw evenement. Goed eten zorgt voor een meerwaarde, maar ook de presentatie is van belang. Daarom kiezen wij bij catering Amsterdam voor de mobiele cateringsbar. Uniek en een andere presentatievorm. We kleden de bar aan naar uw thema en ook de catering wordt aangepast naar het thema van uw evenement. Wij zijn ongeveer 1 uur voor aanvang op locatie voor het plaatsen van de mobiele cateringbar en alles klaar te zetten. Eten met catering Amsterdam wordt zo een uniek feest. En uw feest wordt een spetterend feest.