CDV INFO
Image default
Bedrijven

Een snellere en effectievere manier

Ons bedrijf biedt het verhuur van goede  graafmachines met machinist aan. Als u een groot oppervlakte grond heeft waar wat mee moet gebeuren, is het misschien lastig of zelfs onmogelijk om dat allemaal met de hand te doen. Een graafmachine werkt veel sneller, waardoor u een hoop tijd kunt besparen. Alleen het besturen van een graafmachine is niet zo simpel als veel mensen denken. Om te voorkomen dat er dingen mis gaan, bestuurt een ervaren machinist de graafmachine als u die bij ons huurt. Zo zijn beide partijen er zeker van dat alles volgens plan verloopt. Dat is wel zo prettig toch?

Snelle en goede service

Of de klus nou zo geklaard is of dat er meerdere graafmachines met machinist verhuurd moeten worden, wij staan voor u klaar. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en verrichten zo snel mogelijk werk. Natuurlijk is het wel belangrijk dat dit werk goed en zorgvuldig wordt gedaan. Door onze ruime ervaring met graafmachines zijn de meeste projecten binnen twee weken klaar. Kleine projecten kunnen soms zelfs al binnen een dag afgerond zijn. Van grond verplaatsen tot grote kuilen graven, u kunt met vrijwel alle klussen bij ons terecht. Wij maken direct een schatting van het kostenplaatje voor u zodat u meteen een duidelijk beeld heeft.

De snelste en veiligste manier

Het is nogmaals belangrijk om te benoemen dat de veiligheid van iedereen voorop staat tijdens het werk. Dat is een van de redenen dat er wordt gekozen voor verhuur van graafmachines met machinist. Het zijn nou eenmaal grote machines. Met één druk op de knop kan er al van alles verkeerd gaan. Als er niet goed wordt opgelet worden er al snel gevaarlijke situaties gecreëerd en die willen we natuurlijk voorkomen. U kunt ons al ver van te voren boeken, zodat u zeker bent van een graafmachine op de juiste locatie. Als u er op tijd bij bent, hoeft u nooit lang te wachten. Wij komen natuurlijk zo snel mogelijk bij u langs als u kiest voor het verhuur van graafmachines met machinist.