CDV INFO
Image default
Cadeau

Een stijlvolle wereldkaart in zwart wit aan de muur van World of arts

Heb je inspiratie nodig bij het uitzoeken van nieuwe wanddecoratie? Ben je net verhuisd, of had je nooit veel met muurdecoratie? Dat is helemaal niet gek. Muurdecoratie wordt veel vergeten omdat het als een klein detail wordt gezien. Toch kun je met decoraties aan je muur een statement maken. Het geeft een ruimte een bepaalde uitstraling en voegt sfeer toe. Met de juiste muurdecoratie ziet je kamer er een stuk gezelliger uit. Een wereldkaart zwart wit is een perfect voorbeeld van hoe een minimalistisch stuk een ruimte kan opvullen.

 

World of arts maakt een wereld van verschil

Een van de laatste trends is een wereldkaart aan de muur ophangen. Ze zijn in allerlei maten en groottes verkrijgbaar. Bij World of arts kun je zelf uit verschillende materialen kiezen. Het voordeel van een wereldkaart is dat het in elk interieur past. Terwijl je ernaar kijkt kun je wegdromen bij de reizen die je al gemaakt hebt of de reizen die je nog gaat maken. Omdat je geen prul in je woonkamer wilt hebben hangen dat na een half jaar al verkleurd is het aan te raden op zoek te gaan naar een atelier dat kwaliteit levert. Een atelier waar je kunstzinnige en minimalistische muurdecoratie wereldkaarten van goede kwaliteit kunt krijgen is World of arts.

 

Een wereldkaart in zwart wit

Kies voor een klassieke uitstraling en ga voor zwart wit. Een wereldkaart zwart wit is niet zo saai als je misschien zou denken. Je hebt misschien in winkels hier en daar zwarte wereldkaarten gezien, maar deze zullen gegarandeerd van plastic of aluminium gemaakt zijn. De wereldkaart zwart wit van World of arts is gemaakt van grafiet. Omdat de wereldkaarten zelf worden gemaakt is elk stuk exclusief en dus uniek. De wereldkaarten zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen: classic en panorama. Tegen een kleine meerprijs kun je er zelfs extra opties aan toevoegen waardoor je de wereldkaart helemaal eigen kunt maken. Denk hierbij aan een 3D gebergte reliëf, landgrenzen of de volledige wereldkaart magnetisch maken. Je zou er dan met pinpoint magneten foto’s aan kunnen toevoegen van vakantiebestemmingen waar je al geweest bent.

https://www.pegamento.nl/

Gerelateerde artikelen

Armband Idee├źn Voor Heren

YJ 3x3x3 GuanLong v3

Gepersonaliseerd cadeau bij een bruiloft