CDV INFO
Image default
Bedrijven

Een houten vloer in combinatie met kalkverf is prachtig

Een mooie houten vloer in het huis hebben kan vaak voor veel onderhoud zorgen. Het is lastig om de vloer mooi te houden omdat hout veel kwetsbaarder is dan een granieten of linoleum vloer. Wel kan het status uitstralen en ziet het er mooier uit dan de overige opties. Dit is waarom mensen toch vaak de keuze maken voor een houten of parketvloer.

Er zijn meerdere opties om de vloer mooi te houden. Zo is het bijvoorbeeld aangeraden om niet met schoenen over de vloer te lopen. Naaldhakken zijn al helemaal uit den boze. Mocht dit toch voorkomen dan kan ervoor gekozen worden om de vloer te behandelen met parketlak. Parketlak zorgt ervoor dat de vloer er weer uitziet als nieuw! De parketlak zorgt er ook voor dat de vloer weer tegen een stootje kan. Ideaal om te gebruiken als wel een mooie vloer gewenst is, maar er ook op geleefd moet worden. De parketlak kan ook worden aangebracht direct nadat de vloer is aangeschaft. Hierdoor slijt de vloer minder snel. Dit kan op lange termijn zeker als positief worden ervaren.

Om een authentieke uitstraling in huis te ontwikkelen kan er ook gebruik worden gemaakt van kalkverf. Dit kan een rustieke look creëren naast de houten vloer. De combinatie hiervan wordt dan ook veel gebruikt in de hedendaagse nieuwe interieurs. Dit wordt als stijlvol ervaren en kan met veel meubeltrends worden gecombineerd. Kalkverf kopen? Dit kan in vele kleuren. Bij Moosefärg wordt dit ook in allerlei kleuren aangeboden. Hierdoor past kalkverf bij elk interieur en kan iedereen er gebruik van maken! Ook kan er in verschillende ruimtes gewisseld worden in kleuren. Dit geeft de optie om het hele huis in kalkstijl te doen! Of in één ruimte af te wisselen met soorten verf. Het creëert een heel origineel en authentiek effect.

https://www.moosefarg.nl/