CDV INFO
Image default
Bedrijven

Een app voor iedere ondernemer

Heb jij tijdens de coronatijd een mooie start gemaakt met jouw eigen bedrijfje? Loopt het nu allemaal een beetje lekker en ben je zonder kleerschade door het eerste halfjaar gekomen? Dan is het nu tijd om jouw klantenkring te vergroten. Hoe doe je dat? Dat doe je door een app te ontwikkelen die jouw klanten kunnen downloaden en waarop ze jouw spullen gemakkelijk kunnen kopen.

 

Het laten ontwikkelen van een app voor jouw bedrijf is echt jouw volgende stap richting succes! Een app is, zeker in deze tijden, super fijn om te hebben. Dat komt doordat veel consumenten door de situatie rondom corona toch de voorkeur geven aan het shoppen online. Op die manier hoeven de consumenten de deur niet uit en verkleint de kans dat ze besmet met het corona virus worden. Meer en meer bedrijven hebben in deze tijd een app laten maken waar je al je favorieten, bestellingen en aanbiedingen met een klik kan zien. Ook voor jouw bedrijf is dit perfect om meer winst te maken!

 

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je zo’n app kan maken, of je het ook uit kan besteden, hoeveel dat dan wel zal kosten en hoe zo’n app er uit komt te zien. Geen paniek! Wij van Edit4U zijn uw redders in nood. Wij van Edit4U zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties en webshops voor elk bedrijf; van klein tot groot. Onze professionele applicatie ontwikkelaars staan voor je klaar. Aan de ene kant weten zij precies hoe je een app kan maken, aan de andere kant kunnen zij ook heel goed naar jouw wensen en mening luisteren. Het is ons doel om jou als klant helemaal tevreden met een splinternieuwe app de deur uit te laten gaan. Hoeveel dit kost, hangt helemaal af van hoe ingewikkeld de software is. Interesse? Neem eens een kijkje op onze website.

https://www.edit4u.nl/