CDV INFO
Image default
Bedrijven

Advies bij het kiezen van barkrukken

De perfecte barkruk kopen is iets wat erg moeilijk kan zijn, gelukkig geven we in dit artikel advies op het gebied van het aanschaffen van barkrukken. Er zijn zoveel verschillende soorten barkrukken te koop dat je soms niet meer weet waar je moet kijken.

Begin met na te denken over wie er precies op de barkrukken gaat zitten. Het is belangrijk om hierbij de zwaarste persoon te nemen als maatstaaf, zo weet je dat het sowieso goed zit. Kijk ook naar welke vormgeving het best bij je interieur past. Heb je bijvoorbeeld een houten eettafel, zoek dan barkrukken uit die goed bij de soort hout van je tafel passen.

Ook is het belangrijk om na te denken of je barkrukken wil met een leuning of zonder een leuning. Een rugleuning is altijd handig, vooral voor mensen die wat langer zijn. Is het de bedoeling dat er wordt gegeten vanaf de barkrukken dan is het handig om een kussentje op de barkruk neer te leggen voor meer comfort. De hoogte tussen de barkruk en de tafel moet minimaal 10 centimeter zijn, anders is het niet comfortabel.

Er zijn barkrukken beschikbaar met voetstuk maar er zijn ook barkrukken beschikbaar zonder voetstuk. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de lengte van de personen die op de barkrukken gaan zitten. Wanneer de barkrukken ook bedoelt zijn voor kinderen, raden we aan om een barkruk aan te schaffen met een voetstuk. Gelukkig zijn er op de website van Nouvez verschillende soorten barkrukken beschikbaar dus is er voor iedereen wel wat passends te vinden. Kijk goed op wat er bij je interieur past wanneer je barkrukken gaat aanschaffen. Ga je voor barkrukken met een printje? Of ga je voor basic barkrukken en steek je wat meer energie in de rest van je interieur. Heel veel succes met het uitzoeken van je nieuwe barkrukken!

http://www.nouvez.nl