CDV INFO
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering in Nederland

Wanneer u tijdelijk naar Nederland komt om te wonen en werken, dan bent u in de meeste gevallen verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een ongeluk kan altijd gebeuren en in dat geval is het een prettig idee als een deel van de kosten voor medische hulp vergoed wordt. Een zorgverzekering dient u zelf af te sluiten. Het kan ook zijn dat uw werkgever dit voor u regelt, bijvoorbeeld via HollandZorg; specialist in zorgverzekeringen voor flexmigranten.

Eenvoudig en flexibel

HollandZorg is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor buitenlanders die tijdelijk in Nederland komen werken. Hierdoor kunnen we rekening houden met bijzondere omstandigheden. Zo is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om een zorgverzekering bij ons aan te vragen en weer stop te zetten. Met een HollandZorg basisverzekering bent u verzekerd voor medische zorg waarmee niet gewacht kan worden, zoals spoedeisende hulp of een bezoek aan de huisarts. Wanneer u bij ons een zorgverzekering afsluit, dan krijgt u een EHIC pas. Dit is uw European Health Insurance Card, waarmee u recht heeft op zorg in Europa, EER-landen en Zwitserland.

Aanvullend verzekeren

Naast de basisverzekering biedt HollandZorg diverse aanvullende verzekeringen. Handig als u bijvoorbeeld een vergoeding wilt ontvangen voor fysiotherapie. Ook kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. Kijk voor meer informatie over de zorgverzekering arbeidsmigranten op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

https://www.hollandzorg.com/