CDV INFO
Image default
Gezondheid

Wasnoten kopen

Wasnoten; het milieuvriendelijke wasmiddel

We hebben allemaal wasmiddel in huis, sommige mensen met wasverzachter, andere mensen zonder. Feit is in ieder geval dat we allemaal vuile was hebben en we dat het liefst niet buiten hangen maar gewoon in de wasmachine gooien. Feit is alleen ook dat het wassen van die vuile was met chemisch wasmiddel er slecht is voor ons mileu. Wasnmiddel staat in de top van vmeest vervuilende producten die we regelmatig gebruiken. Gezinnen met veel kinderen wassen soms wel een paar keer in de week. We staan er doorgaans niet bij stil wat vor belasting dat is voor de natuur. Er is echter een makkelijke oplossing voor in de vorm van wasnoten. Ook wel zeepnoten genoemd. Deze noten komen uit India en hebben een zeer krachtige reinigende werking waardoor ze ee zeer goed alternatief zijn voor het wasmiddel dat zo veel mensen nog gebruiken.

 

Hoe werkt de wasnoot

Indische wasnoten scheiden een zeepachtige substantie af wanneer ze in aanraking komen met water. Dit zeep werkt net zo goed als gewoon wasmiddel en is bijvoorbeeld ook te gebruiken in de vaatwasser of als schoonmaakmiddel voor in huis. Mensen die allergisch zijn voor chemische producten, kunnen doorgaans wel tegen dit alternatieve wasmiddel. Daarnaast is het zo dat de wasmiddelnoten veel voordeliger zijn dan gewoon wasmiddel. Met een zak 1 kilo kun je namelijk al gauw 250 keer wassen. Een kilo wasnoten koop je in deze online bilogische webwinkel al voor 10,95 euro. Bij aanschaf van 3 zakken van elk 1 kilo krijg je bovendien 10 procent korting waardoor wasnoten kopen nog voordeliger wordt.

 

Over de geur van wasnoten

Hier kunnen we lang of kort over schrijven maar eigenlijk is het vrij simpel. De noten ruiken van nature wat zuur, eenmaal in de wasmachine merk je hier echter niks meer van en de vuile was zal net zo schoon als anders en zonder geur uit de wasmachine komen. Mensen die liever wasgoed uit wasmachine halen met een geurtje kunnen overigens gerust wat etherische olie toevoegen en een wasverzachter is ook geen probleem en een goede optie als je was toch een speciaal geurtje oet hebben.

http://www.biovoorjou.nl/top-kwaliteit-indische-wasnoten.html