CDV INFO
Image default
Aanbiedingen

Skoda leasen

Zoekt u naar een auto die u tot diep in de binnenstad kunt gebruiken? Met de Skoda Citigo komt u gegarandeerd een heel eind! Dit model van Skoda kent een compact formaat, maar biedt wel het comfort en de degelijkheid die u van het automerk gewend bent. Door de kleine draaicirkel van de Skoda Citigo parkeert u eenvoudig in op zelfs de kleinste parkeerplaatsen en is ook het rijden door de binnenstad geen enkel probleem meer. Hoewel de aanschafprijs van een Skoda Citigo behoorlijk hoog ligt, is het met de lease van een Skoda Citigo mogelijk om toch te genieten van deze voordelen aan een compact formaat Skoda. U betaalt maandelijks een vast bedrag en geniet daarbij ook nog eens van een extra service via de leasemaatschappij! Bij Autolease Centrale geven we u bijvoorbeeld een persoonlijk advies op maat vooraf, gecombineerd met de nodige service tijdens het leasen.

Compacte auto leasen voor de binnenstad

Voor een ieder die vaak langs zakenpartners of winkels in het centrum van de stad moet, is de lease van een Skoda Citigo de ideale oplossing. Door het compacte formaat manoeuvreert u zich langs de smalste passages en mensenmassa’s, zonder dat u aan comfort inlevert! De achterbak is namelijk groot genoeg om uw bagage of boodschappen mee te nemen, wat de Skoda Citigo tot een ideale auto maakt voor mensen uit de stad. Een degelijke motor brengt u daarbij veilig en snel naar uw eindbestemming!

Transparantie hoog in het vaandel

Bij Autolease Centrale vinden we dat u bij de lease van een Skoda Citigo recht heeft op een uitgebreide service voor en tijdens het leasen. Enerzijds door het persoonlijke advies, anderzijds door een deel van uw zaken uit handen te nemen. Verzekeringen voor de lease auto, vervangend vervoer bij pech, het zijn slechts enkele voorbeelden van de zaken die Autolease Centrale voor u regelt bij de lease van een Skoda Citigo!

https://www.autoleasecentrale.nl