CDV INFO
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Voor mijn nieuwe bedrijf wil ik graag een goedkope website laten maken. Ik ben altijd werkzaam geweest als werknemer bij een ander, maar ga nu voor mijzelf beginnen als ZZP’er. Over mijn bedrijf vertel ik later meer. Maar graag begin ik dit blogje eerst met voor welk webdesign bureau ik heb gekozen en hoe het verder ging met mijn website.

Webdesign bureau voor goedkope website laten maken

Allereerst moest ik om een goedkope website laten maken, hier een geschikt webdesign bureau voor zoeken. Daarom ben ik gaan Googelen en al gauw vond ik SiteToGo. Echter zit ik zelf in België en dit is een Nederlands bedrijf. Maar de andere Belgische website bouwers vond ik niet overtuigend en toen kwam ik SiteToGo als eerste Nederlandse bedrijf tegen. Ik besloot om op de website gaat kijken en zag dat zij al websites maken voor €450,-. In vergelijking met andere webdesign bureau’s, is dit heel erg weinig! Ik ben benieuwd of dat het dan niet terug te zien is in de website. Daarom ben ik bij hun voorbeelden gaan kijken. En het tegendeel werd bewezen! De websites zagen er fantastisch goed uit en ik was meteen verkocht.

Goedkope website laten maken bij SiteToGo

Daarom besloot ik om mijn goedkope website te laten maken bij SiteToGo. Ik nam telefonisch contact op en kreeg een erg vriendelijk klinkend iemand aan de lijn. Hij vroeg wat voor een website ik wilde laten maken. En vervolgens heb ik het verhaal over mijn eigen, opstartende, bedrijf verteld. Dat ik dus eerst bij een ander bedrijf werkzaam ben geweest, maar dat dit niet goed beviel etc. En dat ik vervolgens had besloten om als ZZP’er verder te gaan en een eigen bedrijf te gaan opstarten. Degene van SiteToGo klonk hier direct enthousiast over en gaf aan dat zij mij ook kunnen voorzien van een logo en huisstijl; super!

Uiteindelijk heb ik een fantastische website gekregen, inclusief logo en huisstijl.