CDV INFO
Image default
Webdesign

Een webshop laten maken

Net na mijn opleiding Detailhandel, ben ik gaan werken voor een werkgever. Dit ging in het begin best goed en ik had het op zich goed naar mijn zin, maar ik wist gewoon dat werken voor een werkgever niks voor mij was. Ik had ook al een lange tijd de droom om een eigen bedrijf te beginnen, en dan het liefst verkopen van kleding. Ik ben eens gaan kijken of dit voor mij haalbaar was. Met wat hulp was het mogelijk om iets voor mezelf te beginnen, ik moest alleen nog bedenken wat. Ik had een aantal ideeën. Toen ik op de middelbare school zat, vond ik schoenen erg leuk. Niet zomaar schoenen, maar de premium en limited editions van merken zoals Nike, Adidas en New Balance. Ik had hier ook een aantal schoenen van, die ik erg trots in een vitrine had staan. Dus ik kwam op het idee om schoenen te gaan verkopen via een webshop. Ik had al een hele huisstijl in mijn hoofd, maar ik wilde hier toch nog graag wat advies voor hebben. Ik ben dus gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen. Ik had zelf al wat gezocht op het internet, en kwam flinke tarieven tegen. Ik wist dat een webshop een flinke investering zou zijn, maar ik wilde hier zo goedkoop mogelijk van af zijn. Mijn zoektocht ging verder en ik kwam uit bij Doelbewust online marketing. Zij hadden een aantal webshops op de website staan die ze gemaakt hadden, en deze vond ik erg mooi.

Contact met Doelbewust online marketing

De webshops die Doelbewust gemaakt hadden waren erg mooi, dus ik ben contact gaan zoeken. Na een aantal telefoontjes en langs komen zijn we op een mooi idee gekomen, wat zonder problemen is uitgewerkt. Ik ben nu goed op weg en ben erg tevreden over mijn webshop.