CDV INFO
Image default
Webdesign

Doen en niet doen bij je eigen webwinkel starten

Weten wat je NIET moet doen bij je eigen webwinkel starten is eigenlijk net zo belangrijk als weten wat je WEL moet doen bij je eigen webwinkel starten. Door de valkuilen te vermijden kun je sneller aan de slag en geld gaan verdienen. Daarom zijn hier een aantal DOEN en NIET DOEN adviezen bij jouw eigen webwinkel starten!

 

NIET DOEN: Ga niet zelf een HTML webshop in elkaar zetten. Je kunt toch niet op elk systeem testen en het kost teveel tijd.

DOEN: Pak gewoon Shoptrader, een alles-in-één platform om een complete webshop mee in te richten.

 

NIET DOEN: Probeer niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. “Gratis” bestaat niet, een goede prijs / kwaliteitsverhouding wel.

DOEN: Bij jouw eigen webwinkel starten kun je een shopping platform kiezen met lage maandelijkse kosten. Dat is veel beter voor de portemonnee en je kunt altijd gebruik maken van de nieuwste versie.

 

NIET DOEN: Grote partijen inkopen en die in een magazijn stallen in de hoop dat je ze snel zult verkopen.

DOEN: Steeds een klein voorraad bestellen en bijbestellen wanneer de voorraad bijna op is. Of werken met vooruit betalen van producten die je snel kun leveren van de fabrikant.

 

NIET DOEN: Direct dure marketing campagnes opstarten die je handenvol geld zullen kosten met onzekerheid over rendement.

DOEN: Bij jouw eigen webwinkel starten goede SEO toepassen. Een systeem als Shoptrader heeft hier standaard tools voor, maak ook promotie via social media platforms. Slimme marketing is goedkoper en effectiever dan dure marketing.

 

NIET DOEN: Jarenlang plannen tot jouw kansen voorbij zijn gegaan en weer nieuwe plannen maken. Met een winkel in je hoofd zul je nooit geld verdienen.

DOEN: Jouw eigen webwinkel starten en inspelen op de behoefte van de klant. Stuur realtime bij en bouw een bedrijf op. Richt je op de klanten die je hebt en zoek naar nieuwe markten en kansen.

 

Bij een eigen webwinkel starten zul je ongetwijfeld fouten maken, en achteraf moeten bijsturen. Dat is normaal, toch kun je met de DOEN en NIET DOEN adviezen snel aan de slag en ook snel succes behalen. Een eigen webwinkel starten? DOEN!